Nejste přihlášen/a.
Dostal jsem před časem darem GPS navigaci NAVIGON 4350 MAX, vyzkoušel jsem ji až nyní - zjistil jsem, že neobsahuje mapové podklady Čr, součástí je pouze komplet západní Evropa. Nemá náhodou někdo zkušenost s touto navigací a s dohráváním map? Nemyslím tím, zakoupit mapy za cca 2000 Děkuju
Pakliže je navi v záruce,tak není problém si stáhnou navigon fresh,zaregistrovat se a připojit navi. Dále aktualizovat mapové podklady,(vše zdarma po dobu záruky). Pakliže už není v záruce, tak to zkuste stejným postupem,bud vás to pustí ,nebo ne.Jestli ne, tak jsou rady určitě na forech na netu. Měl jsem Navigon 8110.
U Navigonu není velký problém nahrát nové aktuální mapy..
Stačí přepsat původní mapový soubor...a jeden soubor konfigurační, kde se napíše správný název nové mapy...
Mohl by jste mi to trošku přiblížit - stáhl jsem si mapy 2011 - a copak mám dělat teď? : D
Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.