Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TV z aukra

Od: michall* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěl bych váš názor. Občas tak projíždím aukro a našel jsem tam televizi. Je za zanedbatelnou cenu protože je psané že je nová ale nefunkční. Prý je to vrácené zboží z německa. Vzhledově nijak nepoškozená ani odřená. Nikdy jsem si nenechával nic opravovat tak ani nevím jak to dnes funguje v elektroservise. Je možné to dat někde do servisu a oni řeknou co a jak? A je taková prohlídka drahá? díky za rady a názory

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

1x

Já osobně bych tohle rozhodně neudělal. Ceny oprav jsou dnes takové, že se málokdy vyplatí. V případě TV bych dal rozhodně přednost plné záruce před pochybnou koupí.

olaf71*
hodnocení

0x

Já si nechal zkouknout plazmovou telku, která po 4 letech měla v pytli obraz. Stála původně 35 tisíc.Technik chtěl 1000 Kč. za zjištění závady i s cestou. Nechal jsem jí opravit a vyšlo mě to na 9 tisíc. Vím, že tu hodně lidí bude nabádat, že jsem si měl koupit za rovnou novou,ale dneska se vyrábějí ještě v horší kvalitě, takže mi za těch devět litrů zase těch pár let vydrží.

buss
hodnocení

0x

Těžko radit, je to přece případ od případu, placená prohlídka může být třeba i dražší než oprava...

zkrat*
hodnocení

0x

Pokud žádný servis, na který byste se mohl obrátit, neznáte, nejprve si zjistěte, zda někde (nejlépe ve vaší blízkosti) nějaký takový servis existuje. Občas se totiž vyskytují i servisy, které vám diagnostiku typu jde/nejde to opravit a za kolik? udělají zdarma a platil byste až za vlastní opravu. Každý, kdo tohle nabízí, se tím taky chlubí - buď na internetu nebo aspoň v reklamě na zlatých stránkách. Ale dnes je i jiný problém, náhradní díly nemusí být dostupné ani na TV 2 roky starou - výrobce typ už nedělá a dostupná zásoba předem vyrobených dílů došla. I to, zda opravy konkrétního typu mají díly, by vám v tom servisu měli být schopni říct předem, když jim dokážete popsat závadu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]