Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych váš názor. Občas tak projíždím aukro a našel jsem tam televizi. Je za zanedbatelnou cenu protože je psané že je nová ale nefunkční. Prý je to vrácené zboží z německa. Vzhledově nijak nepoškozená ani odřená. Nikdy jsem si nenechával nic opravovat tak ani nevím jak to dnes funguje v elektroservise. Je možné to dat někde do servisu a oni řeknou co a jak? A je taková prohlídka drahá? díky za rady a názory
Já si nechal zkouknout plazmovou telku, která po 4 letech měla v pytli obraz. Stála původně 35 tisíc.Technik chtěl 1000 Kč. za zjištění závady i s cestou. Nechal jsem jí opravit a vyšlo mě to na 9 tisíc. Vím, že tu hodně lidí bude nabádat, že jsem si měl koupit za rovnou novou,ale dneska se vyrábějí ještě v horší kvalitě, takže mi za těch devět litrů zase těch pár let vydrží.
Pokud žádný servis, na který byste se mohl obrátit, neznáte, nejprve si zjistěte, zda někde (nejlépe ve vaší blízkosti) nějaký takový servis existuje. Občas se totiž vyskytují i servisy, které vám diagnostiku typu jde/nejde to opravit a za kolik? udělají zdarma a platil byste až za vlastní opravu. Každý, kdo tohle nabízí, se tím taky chlubí - buď na internetu nebo aspoň v reklamě na zlatých stránkách. Ale dnes je i jiný problém, náhradní díly nemusí být dostupné ani na TV 2 roky starou - výrobce typ už nedělá a dostupná zásoba předem vyrobených dílů došla. I to, zda opravy konkrétního typu mají díly, by vám v tom servisu měli být schopni říct předem, když jim dokážete popsat závadu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.