Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení notebooku k TV

Od: mirasnovak* odpovědí: 5 změna:

Ahoj,

chtěl bych se podívat na film, který mám na notebooku v televizy. Problém je v tom, že notebook nemá hdmi vstup. Nějaká redukce, třeba přes chinche, nebo nějakej Scart který jde připojit k NB?

Děkuji za nápady

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jestli má notebook výstup na žlutý pětikolík tak na to se přechodka dá běžně koupit. Jak přechodka pětikolík- scart tak přechodka pětikolík- cinch.
problém bývá se zvukem protože výstupy grafiky většinou nemají v konektoru osazený piny se zvukem a tak se zvuk musí vytáhnout ze sluchátkový zásuvky 3,5 stereoJack. Z toho důvodu bych při koupi dal přednost té verzi na cinče protože do toho líp se zvuk dostaneš. Žlutý cinč nese obraz a zbylé dva jsou na pravý a levý kanál zvuku.
mirasnovak*
A nejakej nazev ty prechodky na chinche? Nebo odkaz prosim :)
doplněno 06.01.13 18:44: Bohuzel je to starsi lcd a wifinu nema
jirbar*

Když je to LCD tak snad má VGA vstup (DSUB) a ten má notebook snad taky. No a k tomu Audio

doplněno 06.01.13 19:28:

A pokud nemá notebook VGA tak má určitě DVI a stačí koupit kabel z DVI na HDMI a k tomu Audio kabel. Nebo taky existuje redukce z DVI na VGA.

doplněno 06.01.13 19:30:

Nepřímo dovozuji že televize má HDMI vstup a věřím tomu, že ten VGA (DSUB) taky.

zajixxx*
hodnocení

0x

Má waše TV WIFI? ... Podporuje DLNA? ... podívejte se .. xD je to praktičtější...na ty filmy, obrázky, hudbu...

Píšu z práce na mobilu takže přidat odkaz by mi dalo dost hledání ale zkus si najít e.shop firmy GES přesný název nevím ale prodávají elektro součástky. Já když jsem to řešil tak jsem koupil v Makro pytlik kde byl scart s druhým koncem na velký černý osmikolík a do toho samec osmikolíku se třema cinčema a s.video žlutým samcem a ještě jeden kus scartu. Stálo to nejakych směšných 130kč a jde s tím propojit skoro všechno co má PAL signál

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]