Nejste přihlášen/a.
Ahoj,koupil jsem si RGB kabel k Playstationu 3,protože prý zlepší obraz na staré TV,konkrétně tento - prislusenstvi-herni-konzo/... ,ale bohužel nevidím žádný rozdíl,čekal jsem že mě aspoň zbaví stínů od bílé na černé obrazvoce,protože má zlacené konektory a píší,že má mít výborné odstínění..Nevím jestli jsem neměl vzít tedy dražší,nebo jestli jsem jen čekal moc.. Jak to tedy má být,nebo se ještě musí PS3 nějak nastavit?Děkuji..
pokial ste vašu hračku prepojili kablom scart na tv ,tak sa podstatne skrátila cesta signalu tým,že nevyužívate rf modulator,kanálový volič a mf a farbonosné zložky rudá,modrá a zelená sa dostanú na obrazovku nepoškodené zkreslením týchto modulov.Žiadny kábel ale nevyčisti šum a smeti ,ktoré herná konzola" produkuje" okrem žiadaného signálu . A myslim si ,že cca 2mikrony Au na konektore Scart pre analogový signal nemá žiadny vplyv na zlepšenie obrazu.Inak je to u káblu HDMI
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.