Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to made in P.R.C.

Od: pepes* odpovědí: 10 změna:

Dobry den, koupil jsem si sekacku na travu ceske vyroby znacky fieldmann, na sekacce je napsano made in P.R.C., co to znamena? dekuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

4x

Made in prc znamená vyrobeno v Číně.

des*

Je to výroba z Číny například.

DM800HD PRV v SHENZHEN Shengyu manufaturer
Model: DM800HD Značka: LANGXING Země původu: Vyrobeno v Číně Popis produktu: Shenzhen ShengYu elektronické technologie Co, sro byla založena v srpnu 17, 2000.. .. Shenzhen ShengYu /... Výrobce - Guang D/...
pepes*
hodnocení

Tak ja jsem to schvalne koupil ze je to cesky vyrobek a ona je to cina? Tak proc takova reklama a vsude je napsane ze je to cesky vyrobek? Chci aby ta sekacka minimalne 5let vydrzela.

des*

Koupil jsem sekačku,na internetu nikde původ nebyl,zjistil jsem až doma že je z Číny.Nefláklo to semnou,tušil jsem to.Ale celkeem se nebojím,oni jsou už docela dobří,dokážou okopírovat kde co.Jen mne překvapilo,že když jsem ji překlopil abych se podíval na spodek,tak chybí jeden šroub na připevnění motoru na šasi.On tam totiž není vůbec závit.Vlastně je to vymakané,když takhle udělají tisíce sekaček,tak na jednom šroubu ušetří několik tun materálu.

hm*
hodnocení

2x

Je to vyrobeno v číně - made in p.r.c. Už mnoho let nesmíš reklamě věřit vůbec nic. Nejlepší je ji zcela ignorovat.

Ale uvědomte si, že životnost dnešních výrobků odpovídá ceně, záruka je podvod a kvalitní zboží reklamu nepotřebuje.

cocinkamichalka*
hodnocení

1x

Made in p.r.c. znamená Vyrobeno v Číně (public republic China).

hodnocení

1x

Dnes je stejně všechno vyrobeno v Číně, z jedné diskuse:

V dnešní době má označení původu nulovou vypovídací schopnost.
Na krabici od DVD přehrávače mám uvedeno Made in EU (což může být Holandsko nebo taky Rumunsko), na přístroji samém je Made in PRC a na ovladači Made in Malaysia

hodnocení

0x

Nevím co z toho děláte takovou vědu. Po válce to rozjeli Japonci, kopčili kde mohli a vyráběli levně. Pak předhonili celý svět v kvalitě. Po nich nastopila Korea a vše se opakovalo, dnes je to Čína, začíná Vietnam.

Pokud by se dnešní výrobky vyráběly někde jinde, tak by si ji mnozí nemohli kvůli ceně vůbec dovolit ;).

Všichni číhají zdali je to dostatečně kvalitní a zdali jim to dlouho vydrží a přitom za rok - dva kdy uplyne záruka tak to stejně pomalu vyhodí protože se jim to zdá zastaralé.

hm*

Tedy když budu mluvit za sebe, tak opravdu nejsem zvědavý na to, aby mi věci chcípaly pár dní po záruce. Kdyby sekačka neměla vydržet ani 10 let, tak ji označím za šunt. Bohužel, sehnat dneska použitelný výrobek, to chce mít hodně štěstí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma made in prc

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]