Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobilní telefon Nokia E52 navi

Od: kocour17* odpovědí: 11 změna:

www.eva.cz/zbozi//...

Dobrý večer chtěl bych se zeptat zda má někdo zkušenosti s tímto telefonem.

Děkuji za každou radu,typ

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

aaaaaaaaaaaaaaaaa
hodnocení

0x

mám, spokojen, jaké rady? Ptej se. Mám typ E52. Jaké typy chceš, píšeš E52, nebo i nějaký jiný bys bral? Nevýhody, to je u všech chytráků stejné, není to na 14 dnů do přírody bez nabíječky a je potřeba občas vyp/zap. někdy 2x za měsíc, někdy 2x za týden. Výdrž 5110 už asi žádný z moderních nemá a dlouho mít nebude. Pravda, kdyby člověk jen telefonoval (co dělal s 5110), bude to lepší. Třeba navi asi během 4-6 hodin vycucne baterii, s ovi bych řekl, že vydrží nejdéle, já používám spíše waze a ne moc jako navi. Neměřil jsem to, jen jezdím často trasu cca 3,5-4 hodiny a když mám baterii full tak v cíli je jedna až dvě čárky, proto odhaduji těch 6 hodin. A někdy za jízdy taky dvě, tři hodiny protelefonuji, jindy jen 30 minut. Gmaps jsem jako navi nezkoušel. Internet a wifi, další žrouti baterie. Vybral jsem si ho protože jde ovládat i třeba pod volantem, to u dotykáče nehrozí a proto, že vypadá obyčejně, tedy nebudí pozornost a "obrovský"displej resp. sklo dotykáčů bych měl asi brzy dost poničený.

kocour17*
hodnocení

Děkuji.

Zajímala by mě rychlost tohoto mobilního telefonu

Pozuruji ,že tento mobil si stále drží svou cenu. To asi svědčí o jeho kvalitě

hodnocení

0x

Mám ji asi půl roku. Dost mě štve, že se pod sklíčko displeje dostává prach. To se mě u N95 nestalo za 2 roky. Foťák je taky oproti N95 mizernej o videu ani nemluvím... U nás ted Vodafoun rozjel 3G síť a jsem si všiml že mám docela problém se signálem (záleží jak telefon držím). Jinak ovládání v poho. Baterka taky. Ale kdyby bylo na mě nechal bych si N95 (ale mám to služební).

Nejlepší stejně byla 6210 :)

aaaaaaaaaaaaaaaaa

no vidíš, prachu jsem se po zkušenostech s předchozími telefony bál a po víc jak roce ani smítko. Vlastně nai nevím zda jde tak jednoduše rozebrat jako předchozí a vyčistit. Fotky ani video jsem zatím z žádného mobilu kvalitní neviděl a kupodivu nechal jsme kdysi vyvolat fakt povedenou, tedy povedenou tím co zachytila, fotku z snad to nekrát byl 6230i a celkem to v té velikosti fotky nevypadalo zle. A to byl foťák 1,3. Fotím jen v nouzi nebo cedule, otvíračky, plakát prostě pro připomenutí.

Rychlost, rychlost čeho, systém, reakce? Myslím tak v normě, někdy se sekne, někdy je potřeba právě i vyp/zap. Pokud mohu srovnávat s jiným chytrákem tak je to HTC HD2 přijde mi to co se odezev na stisk či dotek tak nějak stejné. A HTC také nevydrží týdny či měsíce bez vyp/zap jako dříve telefony na telefonování, u tech jsem i PIN zapomínal, to se u chytráka nestane.

N95 fotky ostřila, normálně si namáčkl jak u digifoťáku, ona zaostřila a pak vyfotila. Třeba na lyže na svah jsem bral jenom N95 a foto jak obrázek :) A video dělala N95 docela slušné. Měla výstup na cinch, tak jsem ji vždy propojil s DVD rekordérem a šup s videem do domácí videotéky, takové rychlovky s děckama venku když nebyla po ruce kamera. I na TV 82cm se na to dá dívat... Jo a u ořehrávače MP3 byl stereo zvuk přímo v telefonu :)

Musím zamáčknout slzu že N95 je asi už v křemíkovém nebi..

doplněno 16.06.11 12:13:

Jo a prah jsem z displeje ještě nedostal... :(

kocour17*
hodnocení

Děkuji za informace...

jde mi o to abych se na tom občas kouknul na internet, důležitá je rychlost všeobecně mobilního telefonu, jdou na to nějaké programy?

arturbreen*

Jdou,tento telefon má operační systém symbian. Na programy a více info ohledně tohoto systému doporučuji modryzub.net , obzvlášť fórum,kde operuje parta nejvíce zainteresovaných lidí na českém internetu.

kocour17*
hodnocení

tak to je paráda:)

hlavně aby ta navigace k něčemu byla...

Navigace je v pohodě. Akorát někdy dýl trvá než chytne satelity...

kocour17*
hodnocení

Poslední můj dotaz:)

je navigace zdarma? a kde se dají stahnout aplikace

Děkuji moc všem za ochotu asi si pro tento mobil zítra dojdu

Navigace od Nokie je zdarma.

Aplikace stahuji na různých war-fórech..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]