Máte někdo nějakou zkušenost? Při sledování televize mi běhají přes obrazovku diagonálně pruhy. Při nahraných pořadech zase běhají vodorovné v pravidelných rychlých intervalech.Rušení?Nahrávám na kvalitu nejlepší.Při sledování filmů z DVD média se to nevyskytuje.Kabely jsem kontroloval a nic. Že by chybička v přístroji?Chci se poradit,než to odnesu do servisu. Podobný problém jsem měl s TV Thomson.Křivý obraz a televize bzučela.Chyběla součástka za cca 10 Kč a bylo po problému. Za případnou radu předem díky.
zkus se podivat na koaxialní kabel kudy vede.jeestli nevede kolem nejakého spotrebice který by to mohl rušit nebo jestli nemas blízko nejaké trafo které vytváří elektromagnetické pole které způsobuje rušení. Dále to může být umístěním subwoferu od domácího kina nebo i samotných satelitů. chce to odzkoušet. dej vedet jak si dopadl
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.