Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny, mám opět dotázek.
Kamarád si koupil novou Nokii, nový typ N8, a chce tam nainstalovat mapy, které měl ve starém mobilu a jejichž instalaci si stáhnul do PC. Původní mapy v telefonu mu prý nevyhovují, nechce využívat připojení k internetu.
Předpokládám, že musím do telefonu nahrát instalaci nových map, a pak ji v telefonu nějak spustit. Nevím kam tuto instalaci nahrát, ani kde ji pak hledat. Pokud máte někdo zkušenosti s tímto (nebo podobným) telefonem, poraďte mi, prosím, postup, jakým bych aplikaci oživil. Moc díky!
Stáhni a nainstaluj si program Nokia OVI Suite, který ti aktualizaci umožní:
Případně pokračuj zde:
Pokud bys dostal chuť nainstalovat si lepší a propracovanější navigace, navštiv forum.modryzub.net - mají tam sekci se spousty druhů navigací a map.
Jak už jsem psal, je to pro kámoše a on si už vybral. Ale dám mu Tvůj odkaz, třeba změní názor, zatím dík!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.