Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jedna wifi a 2 balíčky Welcome back?

Od: sanka* odpovědí: 2 změna:

Ahoj,mám doma wifi připojení wifi,svoje vlastní a soukromé a stáhnul jsem si balíček welcome back,všechno v pohodě,ale kamarád nemá doma net,tak jsem se mu nabídnul,že mu to také stáhnu,půjčil mi tedy svoje ps3 zaregistroval jsem ho a chtěl stáhnout balíček welcome back,ale bohužel to nejde,vůbec se mi tam ta nabídka neobjeví,tedy welcome back přímo ano,ale už nic dalšího..To znamená že z jednoho wifi se asi dá ten balíček stáhnout jen jednou,že jo?Já ale myslel,že když je to jiná ps3 a jiný systém,tak by to jít mělo..

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

arturbreen*
hodnocení

0x

Welcome back balíček? Nejde o wifi,spíš bych řekl,že jde o IP. Přihlašuješ se na tom druhým ps3 pod jiným účtem?

Stálo by za zkoušku ten playak připojit u kámoše přes kabel,kdyš nemá wifi.

sanka*
hodnocení

Teď mi na jiném fóru řekli,že to je tím,že jsem ho chtěl zaregistrovat včera,je to jen pro lidi,kteří měli účet na store založenej už před výpadkem.. :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]