Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, poradil by mi prosím někdo, čím bych nahradil nebo kde sehnat starý krabicový kondenzátor 4M/cca1000V (snad by stačilo i menší napětí), který mi bouchnul v kondenzátorové nabíječce na auto (používaly se i v reprobednách a dřív jech bylo všude hafo). Nikde se mi nepodařilo zjistit, co to vlastně je za kondik. Myslím tím -slídový, dekový...atd Pak už bych snad náhradu našel i kdybych to měl poskládat. Moc děkuji. Michal
V kondenzátorové nabíječce určitě ne na nižší napětí. Velmi pravděpodobně bouchnul právě napěťovým průrazem
Moc děkuji, je to cená rada, ale byl na 1000V a bouchnul proto, že jsem čistil kontaktolem přepínače a zapomněl to vypnout a jak jsem s nima cvakal, tak se to stalo a přitom jsem mněl špatný akumulátor. Poradíte mi ještě na předchozí dotaz? Děkuji. Michal
Moc děkuji, ale jakým nahradím kondenzátor z metalizovaného papíru - takové jem např v GM neviděl. Nebo se dá koupit ještě takováhle krabice? Děkuji
A co třeba tady? sc-elektronic.cz/...
doplněno 03.08.14 21:25:Aha,teď vidím,že prodejna je dočasně uzavřena,bohužel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.