Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přehrávač filmů pro děti do auta - z disku

Od: john008 odpovědí: 3 změna:

ahoj, záměrně nepíšu DVD, protože sháním takový, který by uměl ty filmy načíst a přehrát z přenosného disku

no a v tom je ta potíž, tohle výrobci mlží, zamlčujou nebo píší polopravdy nebo se pak dočtu někde bokem že to z disku přehrává jen MP3 anebo že to čte jen 2GB disky. Jestli to umí FAT, FAT32, NTFS nebo jiný disky nikdo schválně nepíše

Myslím že výběr DVD přehrávače bude teda hodně zúženej. Vyhlídl jsem si LG DP561B ale u něj si taky nejsem jistej. Píšou, že filmy přehrává i z USB ale nepíšou, klasicky, jaký formáty USB rozpozná. Ideálně kdybych do něj mohl vrazit přenosnej disk, co se napájí z USB, kterej mi LG televize schroustává i když je v NTFS.

No a zapomněl jsem dodat, že by to mělo bejt něco 2000-3000Kč, nic víc do toho dávat nechci, jde o to na čem pustit dětem pohádku v autě na dlouhé cestě, kterou plánujeme. A pálit 20 DVDček se mi taky nechce, je to škoda materiálu a času...

Poradíte mi někdo z praxe kterej ano nebo aspoň kterej ne, když už to výrobci vysloveně tají? díky díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Netuším vaše možnosti ale není na toto lepší notebook/netbook s 300,- za 12V adaptér do auta... vyřeší to plno problému a za tři tis je nereálné nco solidního sehnat zvuk i obraz budou šíleně nekvalitní... za málo peněz málo muziky mám jeden užásnýý kousek od philipsu ale stál cca 9tis anebo 8 bez DVB-T a byl to asi nejlevnější kousek který za něco stál co se do kvality zvuku a hlavně obrazu týče nenašla se konkurence a na jednorázovku mi připadá lepší notes pokud ho teda děcka nezbourají...

john008

no notebook je na nic protože než to nabootuje, tak mě "z toho jebne" pak někde klikat myší a než to nastavím, děti mě sežerou

kromě toho je to zbytečně drahý

a navíc, kvalita obrazu, ani zvuku mě fakt nebere, já jsem zvyklej na kvalitu filmů z internetu v CD velikosti a chrochtám blahem. Pro děti to naprosto ale naprosto stačí na té 7 palcové obrazovce, jim jde o to, že sledují jednu pohádku 10x a nepotřebují hifi HD 3d super dolby surround 10x repro :)

popravdě ani já ty honičky za kvalitou obrazu i za cenu že koukám na film, který je dějově spatlanina, jen zacenu že je v HD, moc nechápu

zkrátka na delší cestě chci pustit dětem rychle jednoduše něco v autě, možná pak někde před spaním aby si to třeba pustily samy a nic nemohly zvrtat. To s notebookem těžko uděláte a i když jeden starej na to mám, tak ho k tomu použít nechci ale děkuju moc za tip

hop®
hodnocení

0x

Nedávno jsem koupil malou TV s USB vstupem (za 2000,-), ještě musím zjistit formát, který z USB přečte. Možná by to bylo řešení...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]