Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, přemýšlím o výbavě domácnosti ve formě multi TV.
Nejspíše to bude LCD, ale pokud je lepší plazma, tak mi to prosím objasněte, jak je to s tím vypalováním. Rozpočet je ale chudý, cca 10 000,-Kč. Měla by mít nahrávání pořadů na HDD/USB.
Velikost něco mezi 27-32".
Můj kandidát Sharp Aquos LC32LE220E
alza.cz/...
Díky za rady a doporučení dalších TV.
P.S.- Održel jsem i radu typu, koupit nějakého samsunga okolo 10t s wifi a lan, USB + videorekordér.
podívejte,máte tu několik zásadních protikladů, a těmi je nízká cena proti bohaté výbavě. Ten aquos je marketingový blábol, a žlutou vůbec v panelu není potřeba doplňovat, zde jste se chytl na "špek" výrobců. Mj. Za 10.000 máte výbavu hodně ořezanou a pochybuji, že najdete s wifi a lan. Samotný recorder stojí cca 5000 a TV s USB nahávánín kolem 15000. Zkuste se podívat na Lcd z druhé ruky,i tamohou být v kvalitním provedení. Já chci před vánoci zrovna nabídnout Sony LCD 32" za nějakých 6 tisíc, a k tomu dokupte setopbox nebo recorder s nahráváním přes USB na paměťové médium Flash, nebo ext. Hardddisk. Za novou TV Vašich parametrů se do uvedeného rozpočtu spíš nevejdete. Navíc když už budu v roce 2011kupvat funglovku, tak koupím minimálně 37" lépe 40" uhlopříčku. Spotřeba do 100w!
opravuji. Ano ten sharp je celkem dobrý výběr, když je tam nahrávání na USB součástíza tuto cenu , není co řešit.
Dobrý den, nebo jsem našel ještě TV Samsung + případně video rekordér alza.cz/... .
Co něj říkáte? Díky.
Momentálně TV neplánuji kupovat a proto nesleduji jejich funkce a možnosti. Ale po dřívějších zkušenostech by u mě vítězil Samsung nebo LG. Pokud jsem se tímto řídil, tak jsem měl vždycky výbornou kvalitu a funkce za velice příznivou cenu, ve srovnání s jinými značkami.
Samsung a Sony jsou v LCD technologii absolutní jednička, ostatní buď používají LCD panely jejich výroby nebo jen tak přicmrdávají. Samsung a Sony v mnoha technologiích spolupracují a LCD panely jsou jedna z nich.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.