Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, přemýšlím o výbavě domácnosti ve formě multi TV.
Nejspíše to bude LCD, ale pokud je lepší plazma, tak mi to prosím objasněte, jak je to s tím vypalováním. Rozpočet je ale chudý, cca 10 000,-Kč. Měla by mít nahrávání pořadů na HDD/USB.
Velikost něco mezi 27-32".
Můj kandidát Sharp Aquos LC32LE220E
alza.cz/...
Díky za rady a doporučení dalších TV.
P.S.- Održel jsem i radu typu, koupit nějakého samsunga okolo 10t s wifi a lan, USB + videorekordér.
0x
podívejte,máte tu několik zásadních protikladů, a těmi je nízká cena proti bohaté výbavě. Ten aquos je marketingový blábol, a žlutou vůbec v panelu není potřeba doplňovat, zde jste se chytl na "špek" výrobců. Mj. Za 10.000 máte výbavu hodně ořezanou a pochybuji, že najdete s wifi a lan. Samotný recorder stojí cca 5000 a TV s USB nahávánín kolem 15000. Zkuste se podívat na Lcd z druhé ruky,i tamohou být v kvalitním provedení. Já chci před vánoci zrovna nabídnout Sony LCD 32" za nějakých 6 tisíc, a k tomu dokupte setopbox nebo recorder s nahráváním přes USB na paměťové médium Flash, nebo ext. Hardddisk. Za novou TV Vašich parametrů se do uvedeného rozpočtu spíš nevejdete. Navíc když už budu v roce 2011kupvat funglovku, tak koupím minimálně 37" lépe 40" uhlopříčku. Spotřeba do 100w!
0x
opravuji. Ano ten sharp je celkem dobrý výběr, když je tam nahrávání na USB součástíza tuto cenu , není co řešit.
Dobrý den, nebo jsem našel ještě TV Samsung + případně video rekordér alza.cz/... .
Co něj říkáte? Díky.
Momentálně TV neplánuji kupovat a proto nesleduji jejich funkce a možnosti. Ale po dřívějších zkušenostech by u mě vítězil Samsung nebo LG. Pokud jsem se tímto řídil, tak jsem měl vždycky výbornou kvalitu a funkce za velice příznivou cenu, ve srovnání s jinými značkami.
Samsung a Sony jsou v LCD technologii absolutní jednička, ostatní buď používají LCD panely jejich výroby nebo jen tak přicmrdávají. Samsung a Sony v mnoha technologiích spolupracují a LCD panely jsou jedna z nich.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.