Nejste přihlášen/a.
Přeji pěkný den, mám v plánu koupit novou televizi, velikost 32 palců či menší (vzdálenost sledování 2.30) . Mám satelit a videorekordér, tak aby to šlo propojit . Vzhledem k možnostem a funkcím jsem docela zmatená, jakou koupit, aby taky něco vydržela. Televizi používám spíše jako doplněk, sice stále hraje, ale moc na ni se nedívám. Pokud mi poradíte budu ráda. Děkuji.
0x
V podstatě je to jedno, kupte si takovou, která se vám v obchodě zalíbí, dnes už jsou všechny komponenty z číny kvalitní a na jedno použití. Pozorovací vzdálenost též není důležitá, ze dvou a půl metru se můžu klidně dívat na 117cm. Pokud budete chtít nahrávat na video, doporučil bych tv se satelitním tunerem (je dražší) a stávající satelitní přijímač použít k videu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.