Nejste přihlášen/a.
Přeji pěkný den, mám v plánu koupit novou televizi, velikost 32 palců či menší (vzdálenost sledování 2.30) . Mám satelit a videorekordér, tak aby to šlo propojit . Vzhledem k možnostem a funkcím jsem docela zmatená, jakou koupit, aby taky něco vydržela. Televizi používám spíše jako doplněk, sice stále hraje, ale moc na ni se nedívám. Pokud mi poradíte budu ráda. Děkuji.
V podstatě je to jedno, kupte si takovou, která se vám v obchodě zalíbí, dnes už jsou všechny komponenty z číny kvalitní a na jedno použití. Pozorovací vzdálenost též není důležitá, ze dvou a půl metru se můžu klidně dívat na 117cm. Pokud budete chtít nahrávat na video, doporučil bych tv se satelitním tunerem (je dražší) a stávající satelitní přijímač použít k videu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.