Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převaděč do PSP formátu

Od: psp* odpovědí: 11 změna:

Prosím majitele PSPček, aby sem zkopírovali odkaz na nějaký převaděč, v kterém se dají převádět videa a obrázky do PSP formátu.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Já si myslím, že by na to měl být dobrý program Format factory.

Jinak stahovač videí z Youtube, program aTube catcher, umí stáhnout video a převést ho na PSP formát. Má i vestavěný konvertor, který dokáže převést již dávno stažená videa na PSPčko.

hodnocení

0x

hele nejlepší konvertor videí zvuků atd. je Any video converter ten umí všecko any-video-converter.com/... a kdyby to byla nějaká demoverze či tak něco napiš já ti najdu plnou verzi

bena*

Plná verze se nehledá, ale kupuje! Výjímkou jsou promo akce. Any convertor špatný není, ale já upřednostňuji Format Factory.

no jo ale kdo dneska kupuje programy? já ti to řeknu nikdo (skoro) kupujou to lidi pokud třeba podnikaj tak jo koupěj software do firmy ale samostatný lidi domu moc nekupujou a taky bych sem odkaz nedával je to tu zakázáno poslal bych to třeba mejlem

bena*

Echm... my se známe? My třeba doma každý tři roky kupujeme licenci pro avast! Pro. A proč? Protože si ho vážíme, jsme rádi za něj a na vývoj rádi přispějeme, protože je to opravdu kvalitní program. Windows, Office - legální. No a co se týká ostatního, tak rád bych chtěl třeba Adobe Phostoshop. Ale nemám desetitisíce a tak si do počíatče nainstaluju GIMP, který je stejně dobrý jako PS. A tak to je u všech programů - proč utrácet, když jsou free verze nebo alternativy...

hele u antiviru je to normální že za něj lidi platěj bezpečnost především. ale místo win office mam open office( - free) místo PS - gimp to je jasný ale u any video convertoru jsem jaksi neviděl free "napodobeninu" která by byla tak dobrá

arturbreen*

a co třeba Super? Převede cokoliv do čehokoliv,umí i z videa udělat animovaný gif,.. Je to teda program pro ty,co aspoň trošku ví,co dělají,protože se tam dá nastavit vážně všechno,ale pro konverze pro iZařízení a PS zařízení jsou tam i předvolby.

psp*
hodnocení

super jsem mel a nejel mi psp format

naihonn*

Format Factory, hodně dobrej a free, Avidemux, hodně dobrej a free, bude jich určitě ještě mnohem víc, ale já si zatím vystačil v podstatě na všechno s tímto. I když na ten Avidemux si budu ještě muset sehnat nějaké tutoriály.

psp*
hodnocení

stahl jsem si teda Format Factory a vse jede. dik za tip

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]