Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

2 SIM mobil

Od: maren odpovědí: 2 změna:

Dobry den, potrebuji poradit. Mel jsem myphone A320 - takovy dual sim bych uz nechtel. Nesli mi obe sim soucasne. Poradte mi, prosim, ktery mobil by byl pouzitelny v praxi - bezne telefonovani, posilani sms, prohlizeni internetu, fotografovani. Zatim vaham mezi samsungem B7722 duos a gigabyte Gsmart G1310 (Ray), i kdyz ten se zatim neprodava. Nebo je neco lepsiho? Potrebuji, aby obe SIM byly stale aktivni (telefonovani sms), mobil mel slusny fotoaparat (alespon 5 mpix a vyssi), pristup na internet (wifi) a dostatecny vykon baterii pro telefonovani i pro rezim prijmu hovoru a sms - vydrz alespon 2 dny a vice! Pokud mozno v cestine a v ceske distribuci. Take aby u nas fungoval zarucni a pozarucni servis. Cena od 0 do 10 tis. Kc. Poradte mi, prosim.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

zkuste vyhledat Mivvy, ale ten spíš nemá takové dobré parametry co hledáte. mivvy.eu/...

ladnar
hodnocení

0x

Dobrý den . Mám samsung B5702 a teď také čekám na G1310 . Jen se trochu obávám že nevyjde ale uvidíme . Já jsem chtěl 2x aktiv. sim , kvalitní foťák , WIFI a bohužel toto je jediný co to splňuje . Jestli mohu poradit mrkněte na www.mobilmania.cz a nebo se ještě koukněte na GSmart G1317D ten se už prodává ale nemá kvalitní foťák .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]