Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příručka k pračce Whirlpool awoe 8759

Od: pj* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

mohl by mě někdo poradit kde mohu sehnat uživatelskou příručku k pračce AWOE 8759 v češtině.Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mkat*
hodnocení

0x

Tu je dost detailny popis: eod.cz/...

doplněno 04.06.11 17:00:

Tu je aj navod na obsluhu,len nevie ci sa netreba prihlasit: dtest.cz/...

liborpv

Obávám se, že nešlo popis, nebo taxtový manuál, ale o příručku ve formě oboustrané A4, kde je popsáno co které platítko znamená. To v manuálu nenajdete.

Předpokládám také, že si zakoupili pračku na internetu v Čechách na českém eschopuza sice super cenu, ale dovezenou s Polska. Já sám jsem ji koupil na WWW.HOOPLA.CZ. Když jsem telefonicky požadoval zaslání této příručky, bylo mi odpovězeno, že mi ji zašlou, ale k pračce AWE 9629. Že je to stejné. Jak to může být stejné, když nemá ani shodné parametry.

Co mne ale fak tostalo, tak když jsem poukazoval na fakt, že jsem dostal pračku s polským popisem, tak reakci To je snad jedno jsem opravdu nečekal.

Libor

buss

Ale to je chyba kupce, že se nepožaduje co je ze zákona. Prostě až mi to dáte v češtině, tak to koupím. Ovšem u nás ...

olaf71*

Já koupil foťák v Tescu s tím, že český návod je uvnitř, nebyl, neměli ho, tak jsem ho vrátil.

pj*
hodnocení

Přesně,pračka whirlpool jsme objednali na www.HOOPLA.cz poslali nám ji s polskými nápisy,když jsme žádáli o popis,tak zaslali jiný model,že je stejný,ale je dost jiný.Docela jsme zklamaný,že jsme to vzali od nich,pračka zatím pere,ale než si zapamatujeme ty popisky,tak to taky potrvá.Myslím si,že by to měli dát vědět dopředu,že pračka není s českými popiskami,ne každý by to chtěl!A to jsme se ptali dopředu na vše možné,ale tohle nás nenapadlo.

pj

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]