Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
vzpomněl jsem si,že mám doma starší satelitní přijímač Golden Interstar (model z hlavy nevím a jsem mimo domov),který jsem měl na SD programy od Skylinku. V tom přístroji je šachta pro CI modul.
Zajímalo by mě,jestli je ten přijímač ještě využitelný,pokud do něj vrazím nějaký modul,třeba s Irdeto kodováním anebo už je na vyhození?Co by se na něm ještě dalo chytit?
Díky.
Záleží na modelu. Přece byly i modely které měly taky čtečku Conax která se však jiným Firmware se změnila na Criptoworks. Tyto dva Goldeny jsem vyhodil.
Pokud máte kartu ICE nebo starou Cryptowoks a vyměníte i za ICE Výměna tak pojede. To je odzkoušeno. Irdeto nevím. Spíš ne.
Kupovat modul je hloupost. Takových 800 Kč a snad již za 1500 Kč koupíte HD satelit. Golden pochopitelně neumí HD programy a těch je již dost, byť většinou placených. No a pokud Skylink bude vysílat i SD programy v MPEG4 (počítá se s tím) tak neuvidíte vůbec nic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.