Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Mám problém s připojením na net přes wifi. Wifinu mi to normálka připojí, ale když dám fb, ovi, youtube, cokoliv, tak to stránku ani nezobrazí a při načítání (bílá obrazovka) jen problikne a vrátí zpět na pozadí. Mám nokii 5530. Neví náhodou někdo co s tím? Díky
Nu podle toho co telefon dělá, tedy jen problikne prohlížeč a spadne tak mi to přijde na problém s telefonem a ne s routerem. Určitě by mě zajímalo zda neni telefon zasekaný- vypnout, vyndat baterku a po chvilce nahodit. Pak taky i telefony jdou vyresetovat nebo přehrávat FW pokud by něco bylo pošašené, taky můě být pošašený jen prohlížeč (5530 má symbian takže by tam šel i jiný), popřípadě protáhnout telefon aktualizací softwaru (FW-firmware, tedy software telefonu) a tím se taky může problém vyřešit
Já jsem to pochopil tak, že telefon problikne a ukáže se bílé pozadí. Ale pokud prohlížeč spadne, tak jak píše maverick, je chyba v telefonu.
Kde se připojujete na wifi?
Jak je Wifi zabezpečená /WEP, WPA, WPA2, volná, .../?
Máte v mobilu správně nastavené údaje pro připojení na wifi?
Připojuju se přes domácí wifi. Normálně mi to fungovalo a pak mi to z ničeho nic začalo dělat toto. A nepřipojím se ani nikde jinde. Od operátora už jsem si xkrát posílala konfigurační sms, ale stejně nic. Asi jediné řešení bude nechat si přehrát software...bo je dost možné, že jsem tam něco omylem smazala :D Ale díky za snahu
S operátorem by to společného nic mít nemělo, protže Wi-fi je Vaše, ne operátora.
Tak se přes počítač přijte do wifi směrovače. Připojíte se tak, že do Internet Exploreru /případně do alternativního prohlížeče/ zadáte adresu směrovače. Směrovače TP-LINK mají 192.168.1.1. Adresa je v příručce nebo v návodu ke směrovači. Jméno a heslo by mělo být takové, jaké jste si zvolila nebo výchozí, což bývá admin u jména a admin u hesla. A pak zkontorlujte nastavení zabezpečení a vůbec všeho.
Nebo můžete na směrovači stisknout a držet 10 vteřín tlačítko RESET. Tím se směrovač vrátí k výchozímu nastavení a vše můžete nastavit znovu.
Pokud si nevěříte, tak zavoltejte někoho zkušenějšího, kdo Vám to udělá /ale hlavně ne hráče nebo vyloženého gamblera, protože ten Vám udělá více škody, jak užitku/.
Vše děláte na vlastní nebezpečí!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.