Nejste přihlášen/a.
Ahoj, dotyková vrstva u mého HTC Legend se odporoučela a já teď sháním nějakou náhradu.
Ona oprava (kdybych si to vyměnil sám) dotykové plochy by vyšla na 600, ale moc se mi do toho nechce, protože prostě nemám jistotu že to je opravdu tím a že něco nepodělám
Chtěl bych něco levného (do 2500 - použitý), klidně staršího, moje požadavky jsou:
Android, Foťák s autofocusem a LEDkou, WiFi, GPS, BT, paměťovky, Jack 3,5mm a kdyby to šlo, tak nejlépe i HW QWERTY klávesnice.
Jako vhodný kandidát (včetně klávesnice) se jeví starší Sony Ericsson Xperia x10 mini pro, nebo novější Xperia mini pro.
Víte ještě o nějakém dalším "obyčejnějším" telefonu, který má QWERTY? A popř. nějaké osobní zkušenosti a na co si dát pozor u těchto dvou telefonů? Nebo tip na jiný telefon? Předem díky moc
Budu si teď kupovat SE Xperia Ray a budu dávat pryč N97 mini, má QWERTY, není vůbec poškozená, minimálně poškrábaná, pokud by byl zájem, tak bychom se mohli domluvit, foto můžu zaslat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.