Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
pořídil jsem si od známého PSP E1004. Jedno si koupil, druhé dostal od bratra, nerozbalené mi ho prodal za 1000 Kč, no neberte to .
Zjistil jsem, že nelze měnit baterie, a chtěl bych se zeptat, zda-li je nějaké řešení, když baterie úplně přestane fungovat, nebo to musím vyhodit celé PSP? :O.
Děkuji, s pozdravem Hanys.
PSP lse rozebrat a baterii vyměnit...ale jen pro zručné lidi popř. servis.
Druhá možnost je koupit externí baterii ale tu bude asi zničená baterie cucat...
Ano 1000k nerozbalené... no když něco vůbec nefunguje nekoupil bych to...
Lidi levně funkční zabalené věci neprodávaj...
Já to myslel trošku jinak. PSP je v pohodě, vidím to tak, že vydřží dlouho. Ale až časem odejde baterie, jeslti to půjde vyměnit. A popř. cena výměny? a tyhle detaily... jinak PSP je uplně nové, nerozbalené, ještě v záruce
PSP E1004 je levné spotřební zboží (viz recenze pspkonzole.cz/... ).Rozebrat a vyměnit baterii jde v podstatě kdekoli, ale stojí to za to při ceně nové baterie?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.