Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kleštový multimetr

Od: kemo® odpovědí: 6 změna:

Jaký by jste my doporučili kleštový multimetr? Nechci nějaký uplně levný,ale ani moc drahej.

Dělám rozvody elektriky v domech.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A opravdu využijete ty kleště?

hodnocení

Právě proto chci koupit kleštovej

zakus*

Levný klešťák Vám změří stejně jenom stříd. proud a na omlácení do brašny k vercajku to stačí. Jako orientační používám tento z Ebay. cgi.ebay.com/Digi/...

hodnocení

Co říkáte tady tomu kleštáku? Je lepší multimetr s manuálním a nebo s automatickým nastavením rozsahu. Toto je automatický.

torriacars.cz/...

doplněno 02.06.11 21:51:

Proč by měl levnější měřit jenom střídavý proud? Tento měří i volty stejnosměrný a střídavý a odpor

zakus*

Ten klešťák v odkazu neumí měřít stejnosměrný proud (A). Klešťák, který zvládá stejnosměrný proud pod 2 000,-

neseženeš. www.elektronika-d/...

hodnocení

Já jsem teda ještě nikdy nepotřeboval měřit stejnosměrný proud:). Věřím,že měření ss proudu je potřeba pro elektroniky, ale já to nepotřebuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]