Nejste přihlášen/a.
Ahojky všichni.Prosimvás co bych měl dělat,když sem ztratil telefon?stalose to takhle:Jel jsem ze školi domů autobusem a pak jsem přišel domu.Měl mi volat kamarád ale ja sem se od všech prozvoňoal tajně,protože se bojim to rodičům říct.Prosím poraďte mi co mam dělat!Jsem v šoku už asi hodinu!Tenhle mobil je skorouplně nový
Zkus autobusové stanoviště, mi jednou v buse vypadla buskarta a řidič ji dal právě na stanoviště. Našla jsem ji tam asi za tři měsíce, když jsem si šla vyřídit novou, protože jsem tu starou v duchu pohřbila. :D
Co si budem povídat, mobil vrátí míň lidí než kartu. Ale sluší lidi jsou, tak to prubni. Dále prohrabej batoh, není třeba jenom vybitý? No a pak projít a prohledat cestu od domu k zastávce, v neúspěchu se zeptat na ztrátách a nálezech.
Hodně štěstí
jistá šance je nalezení pomocí Policie, ta myslím může vysledovat mobil pomocí znalosti imei vašeho telefonu, to je napsáno asi na krabici. Musíte ale nahlásit, že Vám byl ukraden. vzhledem k tomu, že je nový, bych do toho asi šel. za pokus nic nedáte, alespoN zjistíte zdali to je nebo není možné vysledovat. hm.
doplněno 03.06.11 19:49:a původní simka je vypnutá? proč si na něj nezavoláte Budky. hm
No ona policie ho vysledovat může, ale neudělá to. K tomu by potřebovala soudní povolení a to obstarávat nebude, takových ztrát je moc a on by soud možná ani povolení nedal. Co ale může, je mobil podle IMEI zblokovat, musíte ale, jak řečeno výše, nahlásit krádež. Sice vám to mobil nevrátí, ale nikdo jiný si z něj nezavolá. SIM kartu zase může zablokovat operátor, a pokud máte tarif a prokážete se potvrzením od policie o krádeži, zdarma vám dá novou simku se stejným číslem (ovšenm bez adresáře atd.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.