Nejste přihlášen/a.
mám 8GB SD kartu asi 2 měsíce,fotím hodně,večer jsem ještě prohlížel fotky ve fotáku Nikon koolpix l120,chtěl jsem fotky stáhnout do PC ale foták stále po připojení hlásí jestli chci sformátovat kartu,pokud dám ne,napíše vypnout fotoaparát,vložím kartu do notebooku ale není vidět,je naděje nabo rada jak fotky stáhnout?
Nevím jak dnes ale kdysik s tím byl problém, novou to chtělo naformátovat, někdy lépe ve fotu.
buss:
kartu plnou fotek asi není dobré formátovat i když si o to říká . Já mám 100% úspěšnost se softem který jsem doporučil. Obávám se, že tazatel má WIN 7 a pro ty bohužel není určen...
Trochu jsem hledal a nemůžu nic najít, snad poradí někdo jiný. Nebo využít někoho známého z nížšími windowsy? Ty sedmičky nám byl čert dlužný - samé komplikace .
jj,zrovna jsem dal novou kartu do notebooku,hned ji našel,tu starou vůbec nevidí,zřejmě je beznadějně po fotkách,dal jsem ještě kartu do notasu kde jsou Win XP prof.,ani tam kartu nenačetl. Divné aby vydržela pouhé 2 měsíce a navíc nemám paragon k reklamaci.
Pomocí toho programu co jsem dal odkaz jí ale nejspíš najde a fotky obnoví - mám s tím zkušenosti.
doplněno 31.05.11 20:35:Tak si ten program nainstalujte do toho noťasu, nebo jí nevidí i tak? Zkusil bych tedy jinou čtečku, nebo napojit přes fotoaparát.
Musí se vyzkoušet vše .
nainstaloval jsem do druhého notasu,nic,přes foták taky nic nevidí,hlásí jen zda zformátovat kartu,už nevím...
ahoj tento problem jsem jiz jednou resil mohu pomoci jen v tom pripade ze mi kartu poslete a ja se pokusim vam fotky vytahat,tedy pokud nejsou moc osobni na dalku se radi tezko je potreba to videt a zkouset, mam jeden zaruceny nastroj kterym by to mohlo jit i kdyz ji pc či notebook nevidi. jestli mate zajem napiste do vnitrni posty a domluvime se.
Ps.: za pokus clovek nic neda bud to vyjde nebo to bude stejne jako predtim.
To je divné, když hlásí zformátovat kartu tak o té kartě musí vědět. Program PC inspector po spuštění, nastavení cílové složky a odstartování obnovy , obsah karty kopiruje do PC. U velkých kapacit to trvá dost dlouho, ale s dobrým výsledkem, Kdyby byla karta mrtvá, nenabídlo by to ani formátování.
opravdu,dám kartu do fotoaparátu,připojím k pc,zapnu foták a první se zeptá zda zformátovat kartu,atomaticky dám ne,pak hlásí jen,můžete vypnout fotoaparát,ten program jsem nainstaloval,je v angličtině,samozřejmě neumím,překládal jsem si přes googl překladač,když dám kartu do notasu a kliknu v tom programu kartu nevidí,jen Cčko nebo mechaniku a tam nic v mechanice není. SKYPE majki71 hlasová rada by byla lepší
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.