Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motorola V-360

Od: lucija* odpovědí: 7 změna:
dobrý den, chtěla bych si koupit nový telefon. Nemáte někdo zkušenosti s Motorolou V-360?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jaja28*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Osobní zkušenost nemám, ale kamarádka si jej koupila a že by byla nějak extrémně spokojená se říci nedá. Vzhledem k celkem malé paměti si hned dokupovala paměťovou kartu. Pokud máš v úmyslu psát hodně SMS zprávy, tak je tady velkým záporem velice malý počet znaků na jednu SMS a navíc, vůbec tě to neupozorní když už píšeš zprávu v rozsahu další SMS. Navíc měla celkem problémy zprovoznit funci Bluetooth, ale o tom si můžeš přečíst tady v diskuzi, když zadáš do vyhledávání dotazu - Bluetooth u Motorola V 360.
lucija*
hodnocení

Díky za radu. Já myslela, že počet znaků v SMS je stále stejný. A nevíš o nějakým telefonu tak do 3.000,-, který je "véčkový" a má 2 displeje? jediný, který to splnil je tahle Motorola... nepotřebuju foťák a bůhví jaké vybavení, jen napsat sms a zavolat
jaja28*
Lucia kukni na mobil.idnes.cz/... kde si můžeš porovnat mobily v ceně cca 3.000,- a vybrat si, který ti bude nejvíce vyhovovat.
Počet znaků v jedné SMS správě není závislý na typu aparátu, ale na provozovateli.Takovou zkušenost mám já.
jaja28*
Tentokrát ti Kibic nemůžu dát za pravdu, protože já jsem stále u jednoho provozovatele a mám již postupně čtvrtý mobil - různé značky a opravdu každá značka, nebo typ má jiný počet znaků pro jednu SMS.
Jsem konzervativní,aparát změním až ten současný padne vysílením.Podstata věci je jinde.Zkrácení textu je způsobeno diakritikou našeho jazyka.Ta způsobuje snížení nikoliv znaků,ale písmen až o 60%.Je to o rozdílu mezi ASCII a UCS-2,kde se kódování jednoho znaku pohybuje v poměru 7:16 bitů na jeden znak.Jistě mne odborně doplní spider či maverick a já děkuji za postrk k poučení.Stále se musíme učit,doba si to žádá.
lucija*
hodnocení

Tak jsem se byla na telefon podivat, jen mě zarazila jedna věc, že hraje jen jedno sluchátko a bylo mi řečeno, že je to funkce telefonu! V dnešní technické době, mám MP poslouchat jen do jednoho ucha?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]