Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu,tv Samsung UE32B6000-led ,nejdou nikam připojit sluchátka,má někdo nějakou fintu?
Dál nejde přes USB vstup přehrát přímo avi. soubor,obrázky a hudba jsou bez problémů.
neviem či presne rozumiem otazke ,ale predpokladam ,že vaše sluchadla maju konektor JACK t.j. jeden suosý konektor 3,5mm s tromi odizolovanými kontaktami a tv take nič nema . Ak sa jedna o tento problem ,tak zvukový signal si najdete medzi konektormi tv a mal by to byt červeny a biely Cinč s označenim audio out .Nezamente si to za podobne ine 3 konektory AV ,alebo inePb,Pr,Y .Na spojenie si kupte šnuru Jack -Cinč .Moj samsung ma aj sluchatkový a Cinčovy konektor a v manual o tom píšu.
doplněno 29.05.11 00:20:k použitiu kluča sa neviem vyjadrit ,ale mal som problem s načitanim ,ak existovali data vo viacerých adresaroch.Ak data su v hlavnonom ,tak ok.
Připojovat sluchátka na CINCHe je bezcené, slabá uroveň signálu a navíc nejde regulovat. AVI nemusí vůbec podporovat. Mnoho TV má na USB podporu pouze fotografii (JPG) a muziky (MP3)
Děkuji za rady,ale tenhle krumpl někde z Asie nemá ani výstup na cinch(out) a v nabídce přehrávání video je,ale nejde spustit,proto hledám rady zde,protože ani v zastoupení Samsung mi neumí poradit.Takže LED televize za 20 tisíc neumí sluchátka?Pěkně děkuju
Není AVI jako AVI, záleží jakým kodekem je film zpracován, mě taky občas něco nehraje a pak to musím "překvrdlat" v počítači. Když to nemá CINCH, má to alespoň SCART?
Se divím, že slováci tam zapomněli dát výstup na sluchátka. Připadá mi to nějaké divné, u tv téhle kategorie by to mělo být samozřejmostí, když to má klasická crt tv. Pokud máte výstup scart, dá se stereo získat ze dvou pinů, musel bych to dohledat tak pokud budete mít zájem, ozvěte se.
Tak jak jsem psal výše - připojovat sluchátka na cinche je bezcené, tak to samé platí pro scart.
Já měl kdysi vytažený zvuk ze scartu do hi-fi věže, tam to fungovalo bezvadně, ale jak by to fungovalo na sluchátka nevím.
Je to možné, napřímo nevím, jestli by to šlo, měl jsem zvuk ze scartu do věže, kde měl zesilovač. Leda tak připojit k tv nějaké rádio/věž která má sluchátkový výstup.
Jasně, že to takhle jde, já jsem v podobné diskusi doporučoval na tyto učely malé repro k PC se sluchátkovým výstupem. Prostě aby ty sluchátka byla rozumně použitelná, tak tam musí být zesilovač. Scart nebo Cinch sám o sobě na to nestačí - sluchátka hrají, ale na hranici prakticky použitelné hlasitosti.
p.hesin ,overil som si na dvoch zdrojoch ,že špičkovy prijimač UE32B6000 naozaj nema výstup Audio out ,ani klasicky scart ,ale MINI,ale tiež som zistil ,že na bočnom panely su tieto konektory: CI slot,4xHdmi,USB,digi opti.výstup a Sluchadlový Výstup! Fyzicky som pristroj nevidel -už nie je v ponuke,verim stranke výrobcu. No a teraz je na vas ,aby ste našli 3,5 dierku pre JACK. No a do buducna vedzte ,že nemate doma nejaký azijsky krumpel ,ale lidra na trhu. Korejský Samsung a Lg dali svetu technologiu lcd-nebola to Sony ani Sharp,Toshiba ani Philips , A uistujem vas, že nf signal na chýbajucom cinche Audio out je 1V a je dostatočny aj pre sluchadla aj vežu.
Děkuji za ukázkovou propagaci zn.Samsung,ale vzhledem k tomu,že daný typ TV nemáte ve své "obývačke",předpokládám,že přesně víte,jak se chovají výstupy pro zvuk signál.Vlastníme v rámci rodiny 2ks totožného typu TV a bohužel dírka3,5 pro jack nefunguje ani na jednom z TV(že by seriová závada?),pro vaší informaci není daná zdířka označená symbolem sluchátek(jako to mají jiné značky),ale nápisem EXT LINK.
Stále máte pocit,že výstupní signál bude dostatečný na solidní poslech pomocí sluchátek?Děkuji a budu vděčný za všechny příspěvky,které povedou k vyřešení mého původního dotazu.
ACHJO, co se zde člověk nedozví .
Samsung je opravdu na absolutní špici v LCD TV, ale společně se Sony protože na tomto poli už leta spolupracují. A znovu opakuji CINCH i SCART je na přímé připojení sluchátek k ničemu. Je potřeba malý zesilovač (stačí dvoustupňový ) - vím o čem mluvím, měl jsem to před časem takto zapojené . Ono ne že není v těch sluchátkách nic slyšet pokud se připojí přimo na CINCH nebo SCART, ale je to poměrně slabé...
p.bmbx,Mam inú skusenost aj ine informacie.Aby sme našli spoločnu reč na použitie cinchov-out na sluchadla ,museli by sme si ujasnit ešte parameter Impedancia. Dvojohmove sluchadla z blšaku za 100 czk urobia to čo dokola opakujete už 3x .Žial, vy ste ani raz nevedeli poradit na položenu otazku. Ja radim treti raz a k veci. P.hesin ,obratte sa mailom na zákaznicke servisne centrum Samsung: servis.ba@samsung.com s otazkou na použitie sluchadiel .Prajem vam pekny den
kamill:
už vidím v růžových barvách a v 3D provedení co mu v ze zákaznického centra doporučí :D. Já osobně bych nelenil a do TV, která mnou požadované vstupy / výstupy nemá tak bych si je tam prostě dodělal, ale to asi nemohu tazateli doporučit .
Teď jsem si jen tak ze srandy vzal jedny z mnoha kvalitních sluchátek (jiné ani nemám ) a připojil jsem je na CINCH. Hlasitost je prostě na hranici použitelnosti - pokud bych chtěl TV poslouchat, rozhodně bych si hlasitost přidal - KDYBY TO z TÉCH CINCHU ŠLO. Předesílám, že sluch mám zcela v pořádku - nedavno jsem byl na preventivním vyšetření sluchu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.