Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autoalarm CA-320 - nastavení citlivosti

Od: hummer2* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

mám autoalarm CA-320 namontovaný v opelu tigře. Poslední dobou mi pořád houká (z ničeho nic), nevíte někdo, zda se dá nějak přenastavit citlivost a kde? Nebo čím by to mohlo být?

Popřípadně kde autoalarm a jak mohu vypojit z provozu?
Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Příčin může být více... z ničeho nic je široký pojem... vlastně obsahově prázdný... těžko z toho usoudit, co je příčinou... ultrazvuk, otřes, napětí, koncové spínače... bylo by dobré to sledovat, co dává podnět...

otevřte si eurosat.cz/... tam máte podobný popis zapojení a instalace, také obsluhy a nastavení...

Citlivost ultrazvukového detektoru se nastavuje automaticky dle velikosti interiéru vozu. Rozpojením propojky umístěné mezi konektory ultrazvukových senzorů lze v případě potřeby snížit základní úroveň citlivosti automatiky (extrémně malá vozidla, přední kabina dodávky a podobně). Změnu nastavení provádějte pouze při vypnutém napájení.

i toto se tam dočtete... držím palce, ať se to podaří dořešit...

lui*
hodnocení

0x

Při případném odpojování, pozor na imobilizační okruhy. U CA320 jsou tři. Pokud odpojíte kabeláž od samotného autoalarmu, rozpojíte imobilizační okruhy a auto nepojede. Záleží na tom co vše máte na nich zapojené.

doplněno 29.05.11 16:31:

Podívejte se na kontrolku(LED) alarmu, která Vám po odemknutí signalizuje počtem bliknutí odkud, u kterého vstupu nastal poplach. Pokud dojdete k názoru, že poplachy jsou způsobeny jednotkou, a nikoliv jednostlivými vstupy, pošlete alarm na servis Jablotronu. Pravděpodobně Vám jej bezplatně opraví(zkontrolují).

hummer2*
hodnocení

Díky za tip, zkusím vysledovat co mi ukáže signálka po rozhoukání autoalarmu.

Jinak nevíte kde by mohla být jednotka namontována ve vozilde? Vlastním opel tigra coupé 96.

Díky

lui*

Ta kontrola se provádí po odemknutí auta, zapnout klíček, a zavysílat Dálk. ovl. horní tlačítko vybliká příčinu posledního poplachu, dolní tl. předposledního poplachu.

Co se týče montáže? Co já vím, tak většínou se to dává pod palubku. Aby to bylo v suchu, a přitom co nejhůře přístupné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]