Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Xperia play x Iphone 3GS/4G

Od: blackwoolll odpovědí: 3 změna:

Ahoj, původně jsem si chtěll pořídit iPhona 4G ale jelikož jsem dneska v pořadu Re-play uviděl nový SE Xperia Play tak teďkon vůbec nevím...

Před časem jsem měl Xperii X8 a jelikož běžela na Androidu, který pro mě byl šílený tak jsem přešel na iPhona 3G, kterého jsem předevčírem prodal.

Nemáte nějaké zkušenosti s těmito telefony a pomohli byjste mi vybrat telefon?...

Díkes...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tohle dneska psali snad přímo pro tebe:D

jablickar.cz/...

blackwoollll
hodnocení

Ahoj, dekuji to me nenapadlo si koupit psp. Ale tedka mam zase dilema, jake...jestli psp go nebo 3004 nebo je jeste nejake lepsi? Krome psp2?

dekuji...:))

Já ososbně doporučím ip 4 ta výdrž je jinde než u 3G a těch her co je zadarmo na appstoru ke stažení..prakticky nejde přestat hrát..já cca roka půl sledoval s 3G appstore a každý den stáhl 1-2 hry zadačo..neustále nějaké akce slevy, lite verze..člověk může hrát do zblbnutí..různé aplikace capinky a já nwm co wůbec..můj osobní názor je iphoone.. nerad tahám 20 věcí tak má člověk foták luxusní 720pHD cameru, tel, mp3, video player, herní konzoli, navigace... je to lehké a v dobrém obalu hodně vydrží..a těch různých přídavných cipovin k iphonům..těch je nespočítaně..

Takže autor článku psps..

Za mě osobně iphone... je mnohem leší než normální navigace..naprosto luxusní..

Nakonec i na ten iphone se stahují ale i kradou mnhem snáze hry než na psp ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]