Nejste přihlášen/a.
Ahoj, původně jsem si chtěll pořídit iPhona 4G ale jelikož jsem dneska v pořadu Re-play uviděl nový SE Xperia Play tak teďkon vůbec nevím...
Před časem jsem měl Xperii X8 a jelikož běžela na Androidu, který pro mě byl šílený tak jsem přešel na iPhona 3G, kterého jsem předevčírem prodal.
Nemáte nějaké zkušenosti s těmito telefony a pomohli byjste mi vybrat telefon?...
Díkes...
Ahoj, dekuji to me nenapadlo si koupit psp. Ale tedka mam zase dilema, jake...jestli psp go nebo 3004 nebo je jeste nejake lepsi? Krome psp2?
dekuji...)
Já ososbně doporučím ip 4 ta výdrž je jinde než u 3G a těch her co je zadarmo na appstoru ke stažení..prakticky nejde přestat hrát..já cca roka půl sledoval s 3G appstore a každý den stáhl 1-2 hry zadačo..neustále nějaké akce slevy, lite verze..člověk může hrát do zblbnutí..různé aplikace capinky a já nwm co wůbec..můj osobní názor je iphoone.. nerad tahám 20 věcí tak má člověk foták luxusní 720pHD cameru, tel, mp3, video player, herní konzoli, navigace... je to lehké a v dobrém obalu hodně vydrží..a těch různých přídavných cipovin k iphonům..těch je nespočítaně..
Takže autor článku psps..
Za mě osobně iphone... je mnohem leší než normální navigace..naprosto luxusní..
Nakonec i na ten iphone se stahují ale i kradou mnhem snáze hry než na psp ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.