Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zpět programy v pc

Od: kuratko® odpovědí: 6 změna:

ahoj všem..mam takovej dotaz...nevím, jestli to má něco společného se skype, ale dostala jsem fotku o kamarádky, co mi posílala přes skype a chtěla jsem jí otevřít..neotevřela se mi a nabídlo se mi v jakém programu ji chci otevřt..zmáčkla jsem na adobe reader a všechny i kony, které jsou na liště, nebo programy, které se dají otevřít přes start mi zůstali v tomto programu...když chci otevřít internet, nebo jakýkoliv program, nejde mi to a ukazuje chcete otevřít, nebo uložit a nejde ani jedno...když jsem zoušela obnovit vše, nejde to..poraďte, jak získám programy pojemnované zpět a které opět půjdou otevřít...DÍÍÍÍÍÍKY

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jsem z vaší otázky zmatený, pokud se vám PC chová nenormálně - proveťe obnovení systému k datukdy byl funkční. Cesta - Start - Příslušenství -Systémové nástroje - Obnovení systému

tomasgulas
hodnocení

0x

Hele, já Ti asi moc nepomohu, jsem Linuxák, ale zkus dát pravým myšítkem na soubor, otevřít v programu, zvolit program, ve kterém chceš tento typ souboru otevírat, je tam myslím i volba že to tak chceš pokaždé (čili ne jenom pro teď) a potvrdit... Ale je divné, že by Ti změnil program k otevírání u všech souborů... to se stává jen u jednoho typu, např. obrázky ve formátu jpeg...

raduz*
hodnocení

0x

Moc z toho popisu nejsem moudry... Evidentne jste si zmenila typ neakeho souboru a zvolila jste otevirat v adobe reader. Takze se podivejte, jakou priponu mela ta fotografie a pak si zmente vychozi program

ladinpraha*
hodnocení

0x

V první řadě restartovat PC. Po kliknutí pravým tl. myši Otevřít v programu a vybrat správný program. A podle toho, jestli jsem si jistý správností programu, zaškrtnout nebo nezaškrtnout políčko.

Zpět programy v pc

naihonn*
hodnocení

0x

Všechno na liště i v nabídce Start a na ploše jsou zástupci, takže v tom bude zakopanej pes. Nějakým způsobem jsi dala, aby se v Acrobat Readeru otevíraly všechny soubory s příponou .lnk podle všeho. Ale tak mělo by se to dát zjistit, jestli je to opravdu v tomhle. Stačí otevřít Průzkumníka, možná bude potřeba ve Start menu dát Spustit, tam napsat explorer a odkliknout. Tam nahoře v menu zvolit Nástroje - Možnosti složky, až se otevřou, tak přepnout na záložku Typy souborů, počkat chvilku, než se načtou, a pak zkusit najít příponu lnk. Pokud tam bude, což normálně není, protože nemají speciální program na to, aby šly otevřít a pokud u ní dokonce opravdu bude Acrobat Reader, ale klidně třeba cokoli jiného, tak s tímhle řádkem vybraným stačí dát odstranit a mělo by to zase být v pohodě.

hodnocení

moc všem děkuji za rady :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]