Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sony Ericsson CEDAR

Od: magdon® odpovědí: 6 změna:

Tak mi zřejmě dosluhuje mobil a budu muset zakoupit nový. Hodil by se mi Sony Ericsson j108 CEDAR. Máte s ním někdo zkušenost? Dočetl jsem se leccos, ale nikde jsem nezjistil, jestli je možnost přiřazení rozdílných zvonění pro různé kontakty a zda je možné uložit k jednomu jménu více čísel.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To snad dnes kromě telefonů pro seniory umí snad každý mobil, navíc Sony Ericsson byl v těhle věcech (a nejen v těhle) průkopník tak nevidím důvod proč by to neuměl. Myslím si, že je to dnes tak běžná záležitost, že už to nepovažují za nutnost někde zdůrazňovat.

hodnocení

Asi jo, mám ericssoona cca 3 roky starého a ten to umí (jenže začal zlobit). Zvykl jsem si na to. Vzhledem k ceně tohodle modelu by to ale taky umět nemusel. Nerad bych koupil zajíce v pytli.

hodnocení

0x

Právě jsem si pročetl uživatelský manuál a asi to umět nebude, v kontaktech lze jen uložit číslo a informace o jeho majiteli, ale je tam možnost přidat číslo. Takže více čísel to asi podporuje, ale to zvonění asi ne *hi*

buban76*
Samozřejmě,že to umí,za tu cenu je to výborný telefon. A kromě zvonění,dokáže přiřadit ke kontaktu mimo jiné i extra zvuk na sms :)

hodnocení

Tak jsem ho koupil. Dojem zatím až na pár drobností (ovšem poměrně podstatných) dobrý. Umí všechno, co potřebuju (a spoustu překážejících zbytečností navíc). Co mi vadí je jeho tvar. Špatně se drží, klouže v ruce (efekt "mokrého mýdla"). Ovšem frézovat do pár dní starého telefonu drážky se mi zrovna nechce. Podstatnější nedostatek ale je malá hlasitost upozornění na událost zadanou v diáři, či kalendáři. Když mám telefon v pouzdře na opasku, prakticky není slyšet (hlasitost na maximum). Právě tahle funkce je pro mě dost důležitá a takhle není k ničemu. Ostatní zvuky (vyzvánění, SMS) se dají vyměnit, případně si nahrát svoje hlasitější. Tenhle je zřejmě napevno. Netušíte, jestli by se s tím nedalo něco udělat?

hodnocení

0x

já mam SS k700i a ty funce má a že je to nějaká cihla stará :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]