kolega ma telefon, ktery koupil v Irsku. Krome toho, ze ten telefon se tu nikdy neprodaval a tim padem na nej nic nesezene, funguje jak ma. zadny problem!
1alena1*
je to Sony Ericson k610i
25gowron*
Hele a neni ten telefon blokovany pro nejakou sit ... .. a v tom je ten problem ...
styx*
Asi si myslel bkokovaný pro jiného operátora...a to by se s jinou sim ten telefon ani nezapnul. Pomohlo by kdyby autor otázky napsal v čem je problém.
25gowron*
Presne tak myslel sem operatora ... a hodilo by se jeste naky info, zpocatku sme ani nevedeli o jakej foun se jedna ...
ja bych se toho rozhodne nebal, ten telefon se da koupit i v CR, takze si s tim pripadne technici poradi (s odblokovanim). ake vyzkouset muzes kdykoliv (pokud mas roaming jeslti jsi ted v Anglii) a budes vedet hned
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.