Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HD programy kostičkují

Od: psenda* odpovědí: 9 změna:

Zdravím, potřeboval bych radu. Koupil jsem si LCD televizi s DVB-t, DVB-c tunerem atd atd...mám normálně kabelovku...ale když naladím např. Nova HD, Prima COOL HD tak je obraz překsakuje, kostičkuje zasekává se a tak...neví te čím to je? popř. jak to doladit?..připomínám že nemám satelit ale kabelovku...mockrát děkuji za odpověď.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

A umí televize HD?

psenda*
hodnocení

jojo je to full HD samsung 650..:) třeba čt4 HD jede v pohodě jenom ty dva zatím blbnou...

bena*
hodnocení

0x

No ČT vysílá na Multiplexu 1, ale Barrandov, Nova a Prima jsou na Multiplexu 2. Je možné, že Multiplex dva má menší singál...

frantisekpetru*

Oni jsou i na kabelovce nějaké multiplexy?
A pokud máte na mysli DVB-T vysílání, tak HD kanály jsou v multiplexu 4 a jsou to jen ČT HD a Nova HD.

doplněno 24.05.11 10:02:

To byla reakce jen na uživatele "bena"

psenda*

No po pravdě nevím co to je multiplex..:)..ale volal jsem jednomu technikovi a ten mi doporučil ať zavolám přímo na poskytovatele služeb, oni jsou schopni hned zjisti proč respektive zesílit signál...nebo tak..:)ale každopádně zatím díky za všechny reakce...:)

stirecek*

A máte hádéčkový setobox nebo CI modul s kartou?

psenda*

Setobox nemám přes kabelovku není nutný. Volal jsem tam a řekli mi že si akorát musím dokoupit kartu ka HD programy tu dám do TV a hotovo. ..:)...stojí to měsíčně o 20kč víc...takže není co řešit..ještě pokud to bude blbnot tak vyměnit koax kabel...a mělo by to být OK.

stirecek*

Jen se ptám, protože někdy je problém s těmi repasovanými setoboxy, s kartou už problém není. Ale zkuste upravit ty koax kabely, měl jsem ten samý problém a chyba byla ve vedení.

psenda*
hodnocení

jojo s tím tak něják počítám...páč tu mám ještě ty staré zelené co byli kdysi...:)...ale i tak díky moc (všem) za reakce...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]