Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřeboval bych radu. Koupil jsem si LCD televizi s DVB-t, DVB-c tunerem atd atd...mám normálně kabelovku...ale když naladím např. Nova HD, Prima COOL HD tak je obraz překsakuje, kostičkuje zasekává se a tak...neví te čím to je? popř. jak to doladit?..připomínám že nemám satelit ale kabelovku...mockrát děkuji za odpověď.
No ČT vysílá na Multiplexu 1, ale Barrandov, Nova a Prima jsou na Multiplexu 2. Je možné, že Multiplex dva má menší singál...
Oni jsou i na kabelovce nějaké multiplexy?
A pokud máte na mysli DVB-T vysílání, tak HD kanály jsou v multiplexu 4 a jsou to jen ČT HD a Nova HD.
To byla reakce jen na uživatele "bena"
No po pravdě nevím co to je multiplex..
..ale volal jsem jednomu technikovi a ten mi doporučil ať zavolám přímo na poskytovatele služeb, oni jsou schopni hned zjisti proč respektive zesílit signál...nebo tak..
ale každopádně zatím díky za všechny reakce...![]()
Setobox nemám přes kabelovku není nutný. Volal jsem tam a řekli mi že si akorát musím dokoupit kartu ka HD programy tu dám do TV a hotovo. ..
...stojí to měsíčně o 20kč víc...takže není co řešit..ještě pokud to bude blbnot tak vyměnit koax kabel...a mělo by to být OK.
Jen se ptám, protože někdy je problém s těmi repasovanými setoboxy, s kartou už problém není. Ale zkuste upravit ty koax kabely, měl jsem ten samý problém a chyba byla ve vedení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.