Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyba nacitani windows mobile

Od: sssss odpovědí: 3 změna:

Ahoj, mam problem.Mam HTC tytn2, ktery pouzivam bezne a nedavno se mi zasekl, tak jsem vytahl baterii, ale od te doby mi blbne. Bud nacte windows a zobrazi hlasku ze baterie je vybita, nebo se stale nacita ouze bootloader. Zkousel jsem preinstalovat windows i radio. Diky za rady

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkus vznést tento dotaz na níže uvedeném foru. Je tam spousta uživatelů, kteří se tímto zabývají:

http://wmmania.cz/

sssss
hodnocení

Tak bohuzel, na wmmania.cz mi moc neporadili, teda spis vubec. Navic jsem nahral spl 3.28.00000 a nyni uz mi telefon neflashne nic, zasekne se na 0%. Uz jsem zoufaly, asi ho muzu uzit spise jako tezitko. Jeste pred tim mi nekdy nabehl windows, tak jsem si rikal ze by mohla byt vada v SPL.

hodnocení

0x

Mám sice jiný operační systém v telefonu,nicméně se zeptám,zda byl před přeinstalací naformátován telefon a karta.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]