Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Chci si koupit kávovar, max do 6000 kc. Poraďte jaké máte zkušenosti vy a například co by takový standardní kávovar měl umět.
Díky B.
Měla jsem také dolce gusto, je to dobrý kafe, ale musíš kupovat kapsle který stojej 120,-/1 balení. Ted jsem si koupila Espresso Krups XP5240.30 a nedá se to s dolce gustem srovnat. Stojí 3590,- a na vybranách eshopech je k tomu doprava zdarma. Je to pákový presovač a kafe je z toho nejlepší co může být doporučuji.
Já si to koupila na onlineshopu s dopravou zdarma a ještě mi poradili doporučuji
Já mám to samý, jen starší model. Kafe z toho bylo špičkový. Bohužel vydržel asi dva roky. Jednou za tu dobu, jsem do něj kupoval ucpaný sítko za asi 400, a dvakrát těsnění, Každé za asi 150kč. Teď už rok a půl leží v koutě. Nikdo ho nechce spravit. po vložení nového těsnění pod filr, při prvním použití se okamžitě prostřelí. konkrétní cenu opravy dopředu Vám nikdo neřekne - zjištění ceny stojí 500, tak se to válí v koutě, a jednou to asi vyhodíme. Zvykáme si zpátky na lógr v hrnku a uvidím, jestli budu někdy mít odvahu ještě něco takového koupit. V každém případě, co jsem se zajímal, tak pod 10000kč je to vše šunt.
Dobrý den,
souhlasím s odpovědí, že levné jsou vcelku šuntovní. Mám k dispozici presso od firmy Solac v hodnotě 15.000Kč. Je nové, nerozbalené. Mohu Vám ho okolo 10.000Kč nechat, pokud budete mít zájem. Jedná se o špičku v domácích espresech. Každopádně espresso, co pijete v kavárnách, to stojí cca třeba 40.000Kč...
Pokud budete mít zájem, ozvěte se mi prosím na mail. Díky
Pavel
Nedám Vám odpověď, ktetou chcete, ale řeknu Vám, jak jsem se rozhodl ve stejné situaci já. Levný kávovar jsme si nekoupili. Dle mého opravdu dobrá káva je z kávovarů, které ji čerstvě namelou. Kapsle nejsou špatné, ale je to kompromis. A do 6 tis. jsou myslím hlavně kapslový.
Za 6 tis. máte 120 dobrých káv v kavárně a k tomu ještě posezení venku. Takové bylo moje rozhodnutí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.