Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký kavovar koupit do 6000

Od: barila* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den

Chci si koupit kávovar, max do 6000 kc. Poraďte jaké máte zkušenosti vy a například co by takový standardní kávovar měl umět.

Díky B.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Krups KP 2109 Kategorie: Kávovary a espressa Espresso Krups KP 2109.E2 NESCAFÉ Dolce Gusto Melody titan - Připravte si snadno výbornou kávu, ledový čaj či nesquik pro děti s espressem za výhodnou cenu.Vývoj cenyPřidat recenziDiskuze od 2 456 Kč

kikca*
hodnocení

0x

Měla jsem také dolce gusto, je to dobrý kafe, ale musíš kupovat kapsle který stojej 120,-/1 balení. Ted jsem si koupila Espresso Krups XP5240.30 a nedá se to s dolce gustem srovnat. Stojí 3590,- a na vybranách eshopech je k tomu doprava zdarma. Je to pákový presovač a kafe je z toho nejlepší co může být :) doporučuji.

Já si to koupila na onlineshopu s dopravou zdarma a ještě mi poradili :) doporučuji :)

lui*

Já mám to samý, jen starší model. Kafe z toho bylo špičkový. Bohužel vydržel asi dva roky. Jednou za tu dobu, jsem do něj kupoval ucpaný sítko za asi 400, a dvakrát těsnění, Každé za asi 150kč. Teď už rok a půl leží v koutě. Nikdo ho nechce spravit. po vložení nového těsnění pod filr, při prvním použití se okamžitě prostřelí. konkrétní cenu opravy dopředu Vám nikdo neřekne - zjištění ceny stojí 500, tak se to válí v koutě, a jednou to asi vyhodíme. Zvykáme si zpátky na lógr v hrnku a uvidím, jestli budu někdy mít odvahu ještě něco takového koupit. V každém případě, co jsem se zajímal, tak pod 10000kč je to vše šunt.

fdh
hodnocení

0x

Dobrý den,

souhlasím s odpovědí, že levné jsou vcelku šuntovní. Mám k dispozici presso od firmy Solac v hodnotě 15.000Kč. Je nové, nerozbalené. Mohu Vám ho okolo 10.000Kč nechat, pokud budete mít zájem. Jedná se o špičku v domácích espresech. Každopádně espresso, co pijete v kavárnách, to stojí cca třeba 40.000Kč...

Pokud budete mít zájem, ozvěte se mi prosím na mail. Díky

Pavel

fdh
hodnocení

0x

Pokud máte zájem, mám k dispozi nové espresso Solac CE4815 - špička od Solac. Cena domluvou.. Pokud máte zájem, napište mi na mail.

jarmik*
hodnocení

0x

Nedám Vám odpověď, ktetou chcete, ale řeknu Vám, jak jsem se rozhodl ve stejné situaci já. Levný kávovar jsme si nekoupili. Dle mého opravdu dobrá káva je z kávovarů, které ji čerstvě namelou. Kapsle nejsou špatné, ale je to kompromis. A do 6 tis. jsou myslím hlavně kapslový.

Za 6 tis. máte 120 dobrých káv v kavárně a k tomu ještě posezení venku. Takové bylo moje rozhodnutí:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]