Nejste přihlášen/a.
Mám mobil Sony Ericson R300. Objevila se nepříjemná závada. Nepřichází mi SMS. Teprve v okamžiku, kdy já z tohoto mobilu odešlu SMS dojdou zároveň všechny SMS příchozí (jako by někde čekaly až se prošťouchne trasa). Nedělá to vždycky. Nepomohlo ani vypmutí včetně vyndání baterie a očištění všech kontaktů. Může to být závada telefonu, GO karty, nebo operátora?
Na tohle si stěžuje více lidí a vždy se jednalo o O2. Nemusí jít jen o odeslání sms, ale jakýkoliv jiný kontakt se sítí (vytočení tel. čísla, zapnutí vypnutí, USSD příkaz..).
Mam téměř podobný problém. Mám SE W960i a jsem u stejného operátora jako Vy - O2. V poslední době jsem si všimla, že mi vůbec nepřicházely smsky, i když jsem jich poslala nesčetně. Pak mne napadlo vpynout a zapnou mobil.. Tehdy mi přišlo si 20 sms zpráv. Říkala jsem si, že to byla třeba jen nějaká vada, ale opak je pravdou. Děje se mi to neustále. Když chci, aby mi přišly smsky, které mi byly doručeny, musím vypnout a zapnout mobil. Nevíte prosím, co s tím? Jestli je to mobilem nebo operátorem?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.