Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěl bych poradit když se chci přihlásit k routeru ZYXEL P-870HN-53b tak to udělám jako v manualu a otevřu si libovolný inter. prohlížeč a zadám 10.0.0.138 a po stisknutí ENTERU mi to napíše nejste připojeni k internetu.Tak to s tím musí snad počítat v t-mobile,že když jsi zřizuji nový internet tak že nemám zatím připojení k internetu.Nevím co s tím tak mě prosím poraďte.
Ale pro první nastavení se prostě musíš připojit kabelem, pak ti už napodruhý klidně pujde WiFi, ale ono z továrny bývá vypnutý, takže ho musíš po kabelu zapnout.
Takže mám připojit kabel a pokračovat v nastavení internetu jak to je v manualu a až to dokončím tak by wifi měla jít?
tak nějak to bude. Připojit kabelem, je jedno do který ze čtyř zdířek a nastavovat. Samozřejmě při nastavování zapnout WiFi, dát dobrý silný heslo, správný šifrování a restartovat router. Po opětovném spuštění routeru už WiFi půjde a pak se pujde i připojit.
Se mně líbí neznalci radit "správný" šifrování" a "silný heslo". To je neštěstí všech těch "odborníků" kteří si myslí, že tazateli to je jasné jako pisateli. Pak nastává další naprosto zbytečná výměna informací.
Neštěstí je, když tazatel nedokáže popsat stávající stav a jak postupuje. Pak aby si jeden cucal informace z prstu. Pokud se nemýlím tak by to měl být modem od O2 a použití pro TMOBIL vyžaduje úpravy, viz níže. První natavení je potřeba jistě udělat po kabelu. Navíc nikdo neví zda PC bude i nadále připojeno po kabelu či třeba Notebook připojený přes Wifi.
A toto píší u tohoto modelu.
A otázka taky je zda kabel od PC je strčen do WAN či do LAN jak je to správně.
doplněno 05.01.13 12:26:Když čtu ty další úvahy tak by mne snad ani nenapadlo, že by tazatel byl takový trulant a jako první by nenastavoval Zyxela po kabelu. A navíc snad má zapnuto přidělení adresy od DHCP.
nejste připojeni k internetu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.