Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nahrávání z set top boxu

Od: elimi* odpovědí: 2 změna:
dobrý večer.,prosím o radu.můžu si na set top boxu nastavit časovač na různé programy ,které bych potom nahrál na dvd rekordér, který má analogový tuner.jde mi o to abych nebyl omezený na jeden kanál a nemusel přepínat ručně set top box na jiný kanál při dalším nahrávání.moc děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bestsd
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Co já vím, tak je nutné mít set top box se dvěma tunery. Jinak hrozí, že při nahrávání určitého programu nemůžete přepnout na jiný.

Pokud jde o nahrávání z různých programů během dne, to by mě teda taky zajímalo. *nevi* Je jasné, že set top box musí zřejmě zůstat zapnutý. Náš dvd rekordér ale nahrává z naladěných stanic z vlastního tuneru, takže až k nám v půlce roku dorazí digi signál, jsem nucen řešit podobnou věc. Snad propojení přes Scart to nějak vykomunikuje mezi oběma*ee*

elimi*
hodnocení

děkuji za odpověď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]