Nejste přihlášen/a.
Zdravim, potřeboval bych poradit...mám na svém dotykovém LG nastavený zámek na otevření telefonu -gesto (ne pin) ale nějak se mi podařilo to zamblokovat a teď to po mě chce, abych se přihlásil účtem google, který jsem si predtím nastavil, jenomže ho nepoužívám, tak si nepamatuju ani heslo ani uživ. jméno...tak jsem se chtěl zeptat, jestli nejde nějaká přeinstalace softwaru, aniž bych to musel dát do opravny? Díky za odpověd.
V první řadě bych chtěl podotknout, že to je zajímavá dvojítá smůla
Nicméně i heslo k google účtu se dá obnovit pomocí kontrolních otázek, nebo nastaveného záložního emailového účtu.
Je těžké poradit, když jste nenapsal typ telefonu.
Ale určitě budete muset jít do HARD RESETU:
příklad pro: LG KS520
citace:
"Vypnout zarizeni, pak stisknout spolecne tlacitka hlasitost (dolu)+odeslat (zelene sluchatko) + power button a drzet po dobu 10 vterin. Po teto dobe zablikaji statusove diody na telefonu - pustit tlacitka. Pak se objevi hlaska, zda chces znova nastavit (obnovit stav) zarizeni"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.