Nejste přihlášen/a.
Prosím poraďte mi.Na blogu mi zmizely všechny obrázky a já nevím co s tím.Už před tím se mi to párkrát stalo,ale vždycky mi zmizela maximálně jedna fotka...
Tak jestli máte blog.cz, tak se ani nedivím, protože moje holka měla taky problém, mizely jí obrázky. Nevím, jestli jde o útok hackera, nebo jestli to nedělá někdo jiný, to je asi jedno. Já bych to vyřešil tak, že bych si založil stránky třeba na IC.cz a nainstaloval bych si tam Wordpress a jel bych na tom takhle nebo bych zkusil třeba webgarden.cz nebo estranky.cz nebo něco takovýho lepšího, kde člověk může předvést co ve skutečnosti umí a kde nebývají problémy.
Vím, že na blog.cz mají blogy většinou puberťačky a když vidím ty jejich, tak se mi zvedají všechny vlasy i chlupy.
Já osobně blog.cz nemám rád, no...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.