Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blbne mi blog, mizí z něho obrázky

Od: terkaklklklklklkl odpovědí: 2 změna:

Prosím poraďte mi.Na blogu mi zmizely všechny obrázky a já nevím co s tím.Už před tím se mi to párkrát stalo,ale vždycky mi zmizela maximálně jedna fotka...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Tak jestli máte blog.cz, tak se ani nedivím, protože moje holka měla taky problém, mizely jí obrázky. Nevím, jestli jde o útok hackera, nebo jestli to nedělá někdo jiný, to je asi jedno. Já bych to vyřešil tak, že bych si založil stránky třeba na IC.cz a nainstaloval bych si tam Wordpress a jel bych na tom takhle nebo bych zkusil třeba webgarden.cz nebo estranky.cz nebo něco takovýho lepšího, kde člověk může předvést co ve skutečnosti umí a kde nebývají problémy.

Vím, že na blog.cz mají blogy většinou puberťačky a když vidím ty jejich, tak se mi zvedají všechny vlasy i chlupy.

Já osobně blog.cz nemám rád, no...

bena*

Nebo mě ještě napadlo - zkuste napsat na podporu Blog.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]