Nejste přihlášen/a.
Možná je chyba v síti. Mám stejný mobil a na některý wifky se chytnu a na jiný se dostanu ale jen na jednu stránku, kde to po mě chce registraci. Nemůže to být tim?
Tak tedy znova Doma mám Wifi router, v mobilu kliknu třeba na OviObchod a dám vyhledávat sítě Wifi, tam mi to nade ten můj Wifi router, zadám heslo a dám připojit, ale po chvíli mi to napíše "Nelze se připojit k serveru". Když se takhle připojuji na Facebook, tak mi to napíše "No internet connection", a když zadám normálně adresu, kam chci jít, tak to napíše "Neplatný název serveru". Prosím poraďte, koupil jsem si tento mobil jenom kvůli Wifi, a eď zjistím, že mi nefunguje
Mě třeba přes Ovi obchod nejde nic, normálně kliknu na Internet, Web, Hledat WLAN, kliknu a připojí mě to (heslo si to od prvního připojení už pamatuje). Zkoušel si to i takhle?
Tak jsem ten problém nakonec vyřešil, pro ty co budou mít stejný problém tady dávám náod jak to vyřešit:
Najedeme do Menu ->Nastavení ->Připojení ->Cíle ->Přístupový bod. Vyjedem nám Otázka: Automaticky zjistit dostupné přístupné body? zvolíte možnost Ano, poté vám to vyhledá dostupné sítě Wifi, vy vyberete tu svou a zařadíte jí do kategorie Internet. Poté už jenom kliknete normálně na Web a jak to vyžádá, kterým způsobem se připojit, zvolíte Internet (prostřední)
To je asi vše, doufám, že tímto návodem někomu pomůžu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.