Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych si koupit tablet, ale mám pár dotazů.
Uvažuji o:
- Nebudou za tu cenu nekvalitní?
- Který z nich výjde výhodněji koupit?
-Ale zajímalo by mě zda-li na to půjdou kupovat hry např. od Gameloftu, pokud ano, jak?
-Když mají Android 2.2, nevidět bude 3.0, půjde to nějak upgradovat?
-Existuje i něco jiného za pěknou cenu s Androidem a antenou na tv?
Tyto tablety opravdu nebrat..je to velmi špatně okopírovaný ipad a dotáhne to jen zklamání...
Co takový ipad 1čková verze s rokem záruky je k dostaní za opravdu směšné ceny u nás..a co teprve ebay atd..
Jinak ty tablety co tam jsou si lidi nechavají přeposlat z číny z dealextreme.com a přihodí 100% přírážku...
doplněno 15.05.11 20:18:Jeden z aukra.. aukro.cz/...
Z ebay skoro to samé za 5900.. cgi.ebay.com/...
Pak už je to o schopnsti člověka... rozhodně se vyplatí koupit anebo zkoušet ipad androidy jsou zatím stále nedodalky a ač android 3.0 měl být best off měl jsem ho v ruce a nijak uchvacující to nebylo..
Vše to vykazuje numero 85% trhu s tablety ovládá ipad zbytek ostatní výrobci nakonec u ipadu člověk dost při prodeji vyděla u noname výrobce se musí jít s cenou o 50% niž aby byla šance..
Na internetu je spousta lidí z různých koutů rep. kteří nechají ošahat jak ipad tak android tablet...stači trochu pohlet..smartmania,mobilmania a spol..
Děkuji, ale ještě doplněk.
Bude brzy všude IPAD 2, to už na 1 dále nebudou dělat napříklat hry? A kdybych chtěl stáhnout něco "nelegálně" např taky hru, tak půjde to nebo je to vysoce chráněné?
Ipad1 je moc rozšířený..tak jako ip3 a 4 maji stejné hry jen novější verze má více detailů kvalitnšjší zvuky a taky samozřejmě mnohem větší velikost.. takže něco za něco..a pokud jde o to rozdíl mezi nimi není velký 1 se řádně neohřála a už je tu dvě ale vývoj běží pro1 čku neb je o momnetálně rozšířenější..
Jop jde udělát JB a stahovat cokoli odkukoli... stačí dost dlouho studovat pojem ipad jailbreak na ceských servrech a budeš znát vše ale ono je odts app za free.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.