Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Flash disk vs ochrana proti zápisu

Od: zabijak* odpovědí: 10 změna:

Ahoj mám flash disk kingstone DTGE9 8GB a když chci vymazat data nebo naformatovat pise ze je ochrana proti zápisu skoušel jsem programi , ale nic nepomohlo. Prosím o pomoc. Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Nemá ta flashka na boku páčku - přepínač?

;)

hodnocení

0x

má to ta karta?

Flash disk vs ochrana proti zápisu
praivo*

Nemá, protože to není karta.

hodnocení

0x

Taky mě napadl přepínač, některé flešky jej mají jako ochranu. Nebo ve vlastnostech disku v zabezpečení může být upraveno řízení.

hop®
hodnocení

0x

Může být i na odchodu do křemíkového nebe, zkus pročíst historii, už se to TADY řešilo... #flashdisk+proti+zapisu

praivo*
hodnocení

0x

Stáhni si potřebná data, pokud to půjde, a z flashky si udělej přívěsek na klíče. Tohle nejde opravit a při dnešní ceně USB pamětí to ani nemá smysl.

Mě tahle závada inspirovala k nahlédnutí do vnitřností 4GB (žluté) verze DTII...:-D

doplněno 04.01.13 20:49:

Mechanický přepínač tyhle věci nemají a softwarově to řešit nejde (aspoň co jsem zjistil během asi dvou hodin hledání řešení).

praivo: Mám jeden starý kingston a ten přepínač má. A softvarově to nejde? Co je potom tohle?

Flash disk vs ochrana proti zápisu #2
praivo*

Při pokusu o uložení nastavení na 99 % dostane stejnou chybu. Nepomůže ani pokus v jiném OS. Nehledě na to, že by to někdo musel zamknout...

A najdi si na internetu fotku spomínané flashky a prozraď mi, kde jako by měl být ten přepínač...

doplněno 04.01.13 21:41:

On má tohle:

doplněno 04.01.13 21:42:

Proto jsem napsal, aby sis našel fotku přímo DTGE9...

Třeba?

doplněno 04.01.13 21:39:

Žes něco neviděl, neznamená, že to neexistuje

doplněno 04.01.13 22:40:

praivo, já vím, já jsem reagoval na to, že flešky nemají vypínač. Nicméně tohle není předmětem otázky, takže bych to uzavřel.

Flash disk vs ochrana proti zápisu #3
zabijak*
hodnocení

Já už ji asi vyhodím nejde s tím nic dělat . Ale dík za odpovědi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]