Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil s nejlepším foťákem

Od: morena* odpovědí: 16 změna:

Dobrý den, nějak nemůžu na Googlu najít, tak prosím kdo se v tom vyzná a má zkušenosti, jaký je nejlepší mobil s nekvalitnějším foťákem? Děkujííí

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

georges*
hodnocení

8x

Tento model si všichni uživatelé prý pochvalují:

Mobil s nejlepším foťákem
morena*
hodnocení

*smich* tak proč ne, je to skladné a praktické *smich*

*sok*To chci! Kde se to dá koupit?

hodnocení

3x

Já bych se raději místo na množství pixelů zaměřil na testy. Na mobilMania jsou testy mobilů, vybrat si v testu část o fotoaparátu mobilu a tím se řídit. Jsou tam i zkušební snímky - mobilmania.cz/...

Testují tam asi lidé, kterým prošlo rukama mnoho typů a proto bych jim věřil víc nežli normálnímu uživateli. Každý totiž chválí ten svůj.

morena*
hodnocení

Děkuji moc za odkaz, ještě jednou to prohledám, já totiž z těch diskuzí nejsem moc chytrá ale zkusím to. Díky

jayeles*
hodnocení

2x

Altek Leo 14Mpx

morena*
hodnocení

tak ten je úžasnej ale jsem zvědavá na tu cenu *uf*

koumak
hodnocení

0x

Nejlepší mobil s foťákem je ten, co je bez mobilu. Takže pokud vám jde o fotky, kupte si prostě kvalitní foťák a nee mobil

morena*
hodnocení

Já vím že foťák je nejlepší ale mě jde spíš o ten mobil. Měla jsem Nokii N95 a byla jsem s jejíma fotkama moc spokojená. Protože mobil si beru vždy a všude, o foťák bych měla strach, třeba na akcích a tak. Takže tak :)

Souhlas, u foťáku je důležitý kvalitní objektiv (možná víc, než ten zbytek). A to u mobilu nikdy mít nebudete. Foťák v mobilu je neocenitelný pro záznam nenadálých událostí či informací (havárie, přepadení banky, kopie jízdního řádu...) ale pro seriózní fotky je lepší samostatný foťák.

hodnocení

0x

Jási myslím, že i ten nejlevnější kompakt je na focení lepší než mobil, já nosím po kapsách obojí...

morena*
hodnocení

No jo, Vy jste hádám muž, tak máte kapsy, já to do své minikabelky nestrčím a pod sukni asi taky ne, leda do výstřihu *smich*

wazi*
hodnocení

0x

Měl sem rovněž Nokiu N95 a spokojenost veliká, až na ten diodovej blesk - ten se nedal brát moc vážně. Povýšil sem si teď na Nokii N8 a s foťákem spokojenost opravdu veliká. Sice fotím jen na 9MPx, ale i tak z toho lezou dost slušný fotky. Narozdíl od N95 se dá fotit i v noci, blesk to má kalsickej. Jediný co mě trochu štve je klávesnice pouze na dotykovým displeji, ale není tak strašný si na to zvyknout. Bohužel u Nokie N9 odpískali vývoj a tak nezbývalo nic jinýho než právě N8.

doplněno 16.05.11 11:06:

Tak Nokia N9 nakonec snad vyjde, ale to je bohužel příslib do budoucnosti...

morena*
hodnocení

Vypadá zajímavě, hned to omrknu, děkujii

cherryann*
hodnocení

0x

Ahoj,

skvělý foťák má třeba Emgeton Flexaret Mini: galerie.mobilmania.cz/...

Dobře pak fotí i telefony značky Sony Ericsson (např. Sony Ericsson Vivaz) a Nokia N8.

morena*
hodnocení

tak ten Emgeton vypadá hoodně dobře a cena je taky přijatelná. Z toho už si určitě vyberu, děkuji velice *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]