Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Podařilo se mi preseknout kabel od mafla a už je tak kratký že je lepší dát nový
ale jaký mam zvolit pruřes kabelu když nevim jak ten kabel mužu proudově zatížit?
Děkuju
Nevím sice jakou délku prodlužovačky potřebujete,ale ve vačem případě bude postačující prodlužovačka s průřezem 1,5mm2.
Vyhněte se nákupu prodlužováku s průřezem 1mm2. To je akorát tak dobrý na nabíjení telefonu
Pardon,špatně jsem si přečetl otázku. Vy jste efikl přívodní kabel od mafla že? V tomto případě použijte jak jsem již řekl průřez 1,5mm2
souhlas s Jabraka, navíc dodám, podle normy se na elektrické nářadí ani jiný kebel použít nesmí (nejsem si jist zdali to ještě platí), ale vzhledem k tomu, že se jedná o vyšší odolnost a tím i bezpečnost tak to asi pořád platit bude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.