Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proudové zatížení prodlužováku

Od: david63* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den

Podařilo se mi preseknout kabel od mafla a už je tak kratký že je lepší dát nový

ale jaký mam zvolit pruřes kabelu když nevim jak ten kabel mužu proudově zatížit?

Děkuju

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nevím sice jakou délku prodlužovačky potřebujete,ale ve vačem případě bude postačující prodlužovačka s průřezem 1,5mm2.

Vyhněte se nákupu prodlužováku s průřezem 1mm2. To je akorát tak dobrý na nabíjení telefonu :)

doplněno 14.05.11 21:04:

Pardon,špatně jsem si přečetl otázku. Vy jste efikl přívodní kabel od mafla že? V tomto případě použijte jak jsem již řekl průřez 1,5mm2

jabraka*
hodnocení

0x

Doporučuji tuto šňůru,je gumová a tím pro stavbu značně odolnější.

seguro.cz/...

JABRAKA

hodnocení

0x

souhlas s Jabraka, navíc dodám, podle normy se na elektrické nářadí ani jiný kebel použít nesmí (nejsem si jist zdali to ještě platí), ale vzhledem k tomu, že se jedná o vyšší odolnost a tím i bezpečnost tak to asi pořád platit bude.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]