Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Htc pro2- neslyším druhou stranu

Od: tygrikj odpovědí: 7 změna:

Dobrý den chtěla bych se zeptat,jestli někdo nemá zkušenosti s mobilem Htc pro2.Manžel mi tam nahrál nějaký nový softvér,všechno jsme zkoušeli,ale najednou když mi někdo volá nebo i já když volám nic neslyším v mikrofonu,tak jsem se chtěla zeptat jestli jsme náhodou někde něco neodšktli.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

0x

Dobrý den, nemáte náhodou vyplý reproduktor?

tygrikj
hodnocení

mohla bych se zeptat kde to najdu

hessovka*
hodnocení

0x

a mohla by jste napsat jaká software vám tam manžel konkrétně nainstalovat?

tygrikj
hodnocení

novější 6.5 verze 2.07

hessovka*

Možná by to chtělo zkusit znovu reinstalovat, je možné že se během té aktualizace nějaká malinká část nepřenesla tak jak měla a tím pádem se deaktivoval mikrofon. Je to jako když přeinstalujete počítač a během toho se něco někde udělá špatně ( aniž by jste o tom věděla) a najednou vám třeba nefunguje klávesnice nebo myš...pak je potřeba mít pokročilejší znalosti a tu klávesnici zapnout přes bios, nebo zopakovat reinstalaci...ale zpět k telefonu je to to samé, buď pokud má Váš manžel pokročilejší znalosti, ať se podívá jestli není mikrofon někde v záhlaví vypnutý, pokud neví nebo to nepůjde tak zkusit instalovat znovu pokud ani to nepůjde je to na reklamaci (jestli ho tedy máte v záruce).

tygrikj
hodnocení

děkuji za radu,nakonec jsme dali něco jako tovární nastavení,něco málo se smazalo,ale ve směz to vše zůstalo na svém a mikrofon už funguje tak jsem moc ráda.ještě jednou moc děkuji

hessovka*

nemáte vůbec zač, ráda jsem poradila :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]