Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
delsi dobu mam v planu poridit novy telefon. Nejsem narocny, chci maly telefon s kapacitnim displejem a androidem. Je HTC Wildfire S dobrá volba, nebo mam pockat na Samsung Galaxy Fit? Potrebuji lepsi fotak s autofocusem a nejakym bleskem kvuli textu. To cele do 6000Kč
Díky
Dobrý den,
nevím jestli jste ho držel v ruce, ale podle mého názoru není "malý"jsou i menší, ale mě vyhovuje.
Co se týče foťáků tak obecně HTC má takový zlatý průměr, není to žádná sláva, ale ani katastrofa a to jak u WILDFIRU, tak i u dražších modelů.
Jinak já tento telefon hodnotím po funkční stránce velice kladně a bohatě postačuje na vše možné.
(např. autonavigace, turistická navigace, skype, jízdní řády, kapesní svítilna, online sledování ČT24 a ČT4, počasí atd.)
Co se týče srovnání s GALAXY FIT, tak vítězí WILDFIRE S jelikož má lepší displej a to S-LCD 320x480 oproti SAMSUNGU s 240x320
(displeje jsou skoro stejné velikostně, ale WILDFIRE S má jemější rastr)
JEŠTĚ SI SROVNÁNÍ MŮŽETE PROJÍT SÁM ZDE:
doplněno 12.05.11 20:05:ještě jsem zapoměl dodat, že v oba telefony mají shodný PROCESOR - Qualcomm MSM7227 (600 MHz)
Dobry den, docela jste me presvedcil a zitra objednavam.. jeste se ale zeptam, jak dlouho vam vydrzi baterka...
Diky
Dobrý den,
no s baterkou je to různé, někomu vydrží sotva den, někomu i 3 - 5 dnů.
Ale budu mluvit za sebe a to v konkrétních číslech, jak vypadá můj den:
- internet cca 35 min. (wifi 10 min. HSPDA 25 min)
- hovory: 5 min.
- sms: 3 - 6
- poslech hudby: 30 min.
Tak s tímto "zápřahem" má baterka vydrží dva dny.
Pokud ovšem telefon používám např. jako turistickou navigaci a je puštěná půl dne, baterka se vybije celá.
Určitě počítejte, že první dny, kdy se budete seznamovat Vám vydrží ten den.
Pak už záleží, jak moc jste aktivní.
Pokud budete na takovémto telefonu chtít, aby vydržel co nejdéle - budete muset "osekat" synchronizaci, režim sítě pouze 2G, někdo používá TASK KILLER (vynucené ukončení většiny programů - aby neběžely na pozadí)
Zkrátka každý na to má jiný recept. Záleží i na nastavení intenzity jasu displeje apod. (já využívám automatiku - čidlo si samo nastaví podle prostředí vhodnou intenzitu)
Pokud jsem Vás zaskočil, věřte, že většina uživatelů to má stejně - jsou vybaveni autonabíječkami, náhradními bateriemi apod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.