Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohu použít záložní zdroj?

Od: chroustik® odpovědí: 5 změna:

Prosím o radu , potřebuji vyzkoušet tranzistorový kombo 15W fender mustang kde zrovna není nikde elektrika ale mam záložní zdroj k čerpadlu NZ UNI 150W s autobaterií . Mohu vyzkoušet to kombo na ten zál.zdroj ( je to i měnič) , mam strach abych neco neodpálil :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

2x

15 W příkon spotřebiče a výkon zdroje 150 W při stejném napětí? Kein problem

abcdef*
hodnocení

0x

Záleží na ostatních veličinách. Na jaký napětí je to kombo a kolik dává záložní zdroj? A mimochodem to kombo je na stejnosměrnej proud? Protože záložní zdroj pravděpodobně ano :).

hodnocení

Ale ... kombo je na střídavej . Záložní zdroj je měnič napětí , je také na střídavej ale při napájení z autobaterie ( stejnosměrný) prostě vyrobí střídavej a ten pak napájí čerpadlo u topení.Já chtěl z mýho auta venku kde není k mání střídavej tak pomocí toho záložního zdroje a autobaterie si ho vyrobit a napájet (né čerpadlo u topení) , ale to kytarový kombo.Ale myslim že to pujde , jen jsem chtěl slyšet názor, všiml jsem si že tu raděj borci co študovali elektrotechniku apod.

Neměl by být žádný problém...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]