Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
docela by mě zajímalo, jak je vyřešená signalizace přijíždějícího vlaku. Tady máme nefrekventovaný přejezd, takže tam je jen blikající signalizace. Asi 300m před tím, je žlutá krabička z vnitřní strany kolejí, předpokládám že je to pro zapnutí signalizace. Neví někdo jak to funguje, popřípadě jak to zapnout? Nepředpokládám, že by měl dieslový vlak na kolech nějaký stálý náboj.
Ano, návod nepotřebuji. Stačí mi te nrpinicp. Nemám v plánu, ani potřebu to někde zapínat, jen mě zajímá, jak to automaticky detekuje vlak? To se tam uzavře obvod, nebo to příjmá nějakou frekvenci? Přijde mi to, jako nevýznamná krabička. Na wikipedii píšou "samočinně detekcí jízdy kolejových vozidel", ale to mi je jasný, když jsme to botou nezapnul
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.