Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DVD Thomson DTH 8650 E

Od: peetr.j* odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli někdo nevíte, kde bych mohl najít manuál pro dvd rekorder thomson dth 8650 E v češtině. Děkuji za odpověď

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

astra*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
sehnals, prosím, ten manuál? já ho také postrádám...
peetr.j*
nesehnal ale na tom fóru je celkem dost věcí, hlavně o mazaní a skrívání kapitol, jinka jestli chces tak si myslim že dobra vec je stahnou si ze stranek thomsona firmware který už uvede menu do čeština. současně s tím stáhneš i návod na instalaci. pak už je to v pohodě

hodnocení

0x
Pokud ještě sháníte český návod,tak ho mám ofocený.Mohu poslat mailem.

tonda*
hodnocení

0x

Pokud mi budete chtít poděkovat za český návod,který jsem zadal na Vaše odpovědi právě teď na tuto stránku,tak mi poraď te,jak mám propojit DVD recorder Thomson DTH 8650,když mám příjem digitální kabelové televize od UPC přes septobox?Odpovědi mi zasílejte na email Mrvik2@seznam.cz

Bude nejlepší když mi to nějak nakreslíte.Vím jak se to zapojuje z DVD do televize,ale nevím jak to mám zapojit přes ten septobox od UPC,aby vše šlapalo jak má.Moc díky za odpovědi.Tonda.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]