Ahoj, potřebuji poradit s koupí mobilu co potřebuji aby uměl (čistě tyto věci) pdf (rychlé prohlížení, žádný pomalý načítání, pohodlná a rychlá práce) wifi obrázky (jpg) foták aspon ty 3 megapixely (nemusí ale nutně být) Potřebuji to hlavně na rychlé načtení pdf souboru (přiblížení, listování stránek, vyhledávání textu) Internet na wifi, načítání www stránek, vyhledávání dotykáč/klavesnice nehraje vůbec roli cena nejlépe pod 5000 ,- (pouze nový) koukal jsem na Nokii E52, pokud mi doporučíte i jiný budu rád Předem děkuji za Vaše návrhy
Každý telefon s Androidem, i Galaxy Min, umí čist pdf Vestinou je v něm předinstalovaná aplikace. Nebo můžete Potom stáhnout jinou, Kuře je umí třeba i upravovat
mika*
takže abych to nějak shrnul co je teda podle Vás nejlepší volba?Xperie cena alza.cz/... 3 895,-huawei g300 czc.cz/... 4 427 KčSamsung Galaxy Min alza.cz/... 3 968,- Či něco jiného? Díky, potřebuji to opravdu jen na ty pdf a wifinu (a relativně i menší, ne jako tablet...) prostě na taháky...
Xperii Tipo. Pritelkyne ji prave ma, a za tu cenu, moc dobry telefon! Ma tahaky taky ideal
plechacek*
tu g300 u operátprů o2 nebo vodafone seženeš levněji do 4200 i s nějakou simkou či co. taky jsem to tak kupoval. vypsané telefony jsou hodně podobné, rozhodni se třeba podle velikosti displeje
stirecek*
Huawei koupíš u Vodafonu za 3977kc. Můžeš si ho dokonce objednat na jejich vebu a pošlou ti ho zdarma. Ten mobil nema chybu. Hlavne neni to Japonec, ale Číňan, proto se ho kazdy boji. I konkurence...
Galaxy mini ne to je ten jeden z nejlevnějších samsungů je to taková ta dolní hranice ta nižší nižší třída kupte něco lepšího třeba Samsung galaxy ACE což je super mobil a do 5000 se dá sehnat možná bude potřeba přihodit stovku a za tu cenu je to super mobil , nokii nebrat určitě ne pod 5 000 Kč , a tablet do 5000 určitě ne to jsou samé krámy , co se týče huawei patří k těm lepším levným telefonům z ale jak už název ukazuje je to japonec a ještě sem nikoho neslyšel říkat "mám tady ten huawei už dva roky a pořád je jako nový spíše naopak" ale to může být věcí osobní zkušenosti , rozhodně ne mini má malí displej je to spíše mobil pro méně zkušené nebo mladé školáky na kancelářskou práci se takto malý displej nehodí.
pdf mam přečte klidně i symbian... pokud to mate na čtení tak doporučuju něco s větším displayem.. ted jsem měl v ruce xperii mini.. rozhodně bych to nechtěl.. malinký display tak se sotva trefite kde potřebujete a výdrž baterie je žalostná... to už radší ten litřík připlatit a vybrat něco od samsungu třeba a myslím že účel splní bohatě...s těma požadavkama se vlezete v pohodě do těch 5.. to jsou snad pomalu zakladni funkce všechn dnešních telefonů..ta E52 neni špatná ale na čtení nic moc...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.