Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přenos zpráv

Od: mh007 odpovědí: 4 změna:
Chtěl jsem se zeptat kdo by mě poradil jak přenést zprávy, který jsou uložený v různých složkách (Archív, Mé složky) z Nokie 3100 do 6230i. Moc děkuji za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x

Jaké jsou možnosti? Pokud je datový kabel tak zkusit zkopírovat do pc a z pc to 2. telefonu

Jinak zkus jestli by to umělo zprávu poslat přes bluetooth či infraport...ale to si nejsem jistej zda pujde...

styx*
Nepůjde 3100 nemá ani jedno. Jinak jak říkal Maverick jiná možnost není...

kája-
doplnit odpověď
hodnocení

0x
No pokud já vím, tak zprávy jsou uložené na SIM kartě. Když ji přehodíte do druhého telefonu, tak tam budou i ty zprávy . Já střídám taky víc mobilů a zprávy jsem nikdy zvlášť nepřetahoval.
Ano...zprávy jsou na simkartě pokud telefon nemá svou vlastní paměť na sms,to se většinou automaticky kopou do telefounu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]